• Головна
  • Львівський журналіст дотепно потролив погляди "нікапітулянтів" на Нормандський саміт
15:45, 10 грудня 2019 р.
Надійне джерело

Львівський журналіст дотепно потролив погляди "нікапітулянтів" на Нормандський саміт

Львівський журналіст дотепно потролив погляди "нікапітулянтів" на Нормандський саміт

Журналіст BIHUS.info Данило Мокрик на своїй Facebook сторінці вказав "нікапітулянтам" на суперечність у їхній поглядах щодо державності України та її збереження.

Мокрик відзначив цікаву категорію людей, яку умовно охрестив "нікапітулянтами". Це громадяни, які свято переконані, що тільки 5-ий Президент України був, є і залишається спроможним зберегти українську державність, а все та всі, хто поза ним чи проти нього, працюють на "капітуляцію".

А от зараз, зазначив Мокрик, серед "нікапітулянтів" можна відзначити певну розгубленість. Адже їхні нові тези, якщо не брати до уваги повну бездоказовість, подекуди суперечать самим поглядам "нікапітулянтів". Наприклад, капітуляції, за результатом "нормандського саміту", який почався 9 грудня у Парижі, наче не видно, "але вона є - у таємних домовленостях".

Нормандський саміт 2019

Нормандський саміт 2019

Якщо не у таємних документах і не зараз, то вона обов'язково з'явиться на наступній "Нормандії". Але навіть якщо тут нічого не спрацює, є ще один пункт, останній. Виявляється, окремі "нікапітулянти капітуляцію всьо-таки бачать - у виконанні Мінських угод".

Але тут ця логіка цілить собі у ногу, адже "Мінськ підписував не Порошенко, а Кучма! Порошенко - нєуіноват!". Хоча тодішні рішення не могли прийматися без експрезидента України Порошенка, тож тут, по-хорошому, слід було б визнати, що формула "Порошенко = державність, непорошенко = недержавність" не є абсолютно істинною.

Однак, закінчує Мокрик своє цікаве спостереження, це "той випадок, коли людям морально легше, щоб була капітуляція", ніж визнати якщо не свою ангажованість, то помилковість у висновках.

Але "їм найважніша - можливість вигукнути: "А я казав!"."

Нагадаємо, що Львів готується до виборів мера. Тож редакція 032.ua також звернула свою увагу на кандидатів та їхні рекламні кампанії, намагаючись проаналізувати, хто говорить речі більш-менш притомні, а хто - обіцяє манку з небес. 

Однією з найсуперечливіших обіцянок залишається "безкоштовний транспорт", реалізація якого, безумно стала б наближенням до Раю як мінімум для львів'ян. Однак наскільки це можливо -читайте у матеріалі нашої журналістки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032.ua #політика #Нормандський саміт #Зеленський #Порошенко
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...