• Головна
  • Міс Львів-2018 оскандалилась через поїздки у Росію
17:38, 7 грудня 2019 р.

Міс Львів-2018 оскандалилась через поїздки у Росію

Міс Львів-2018 оскандалилась через поїздки у Росію

Володарка титулу Міс Львів-2018 та призерка конкурсу “Міс Україна-Всесвіт” Наталія Болюх опинилась у центрі скандалу через сторіз в Instagram.

Як повідомило видання “Високий замок”, красуня опублікувала в соцмережі своє фото з невідомим чоловіком та позначила Москву як геолокацію.

У сторіз на Instagram-сторінці Наталії Болюх журналісти зафіксували фото та відео, на яких вона позначила один з московських клубів “Роял Арбат”. Також її сторіз був позначений чоловік з нікнеймом Alik. Журналістам не вдалось з’ясувати його особу, однак, судячи з контенту, на його сторінці, він є чиновником Держдуми Росії — зокрема він часто публікує фото саме з такою геолокацією.

На запитання журналістки, чи погодилася б вона взяти участь у конкур­сі краси в Росії, Наталія Болюх відповіла: “Нічого не маю проти Ро­сії”.

У соцмережах Наталії Болюх сказано, що вона мешкає в Києві. Однак під опублікованим нею 28 листопада фото є коментарі, які викликають підозру, що дівчина живе у Москві. Під фото вона написала російською: “Людиною поки не вивчено 95% світового океану. Можливо, саме там є чоловік, з яким я захочу серйозних стосунків”. Той самий Alik під цим фото залишив засмучений смайлик і, коли вона запитала, в чому справа, відповів: “Поговоримо вдома”.

24-річна Наталія Болюх є випускницею економічного факультету ЛНУ ім.Івана Франка. В одному з інтерв’ю вона говорила, що навчається на дизайнера і планує відкрити свою лінію одягу.

Нагадаємо, львівські активісти погрожували зірвати концерти Насті Каменських та "Врємя і стєкло" через їхні поїздки до Росії.

Додамо, вже після оприлюднення цієї публікації журналістка 032.ua вдалось встановити особу чоловіка, з яким у Москві зустрічалась Наталія Болюх.

Джерело інформації "Високий замок"

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #новини #Міс Львів #скандали #Росія
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...