• Головна
  • Львів’янам похилого віку проведуть екскурсію Храмом Святого Михаїла
13:13, 17 січня 2013 р.

Львів’янам похилого віку проведуть екскурсію Храмом Святого Михаїла

Сьогодні 17 січня, в переддень Надвечір’я Богоявлення, львів’янам літнього віку, які перебувають на обслуговуванні у Львівському міському територіальному центрі, проведуть пізнавальну екскурсію Храмом Святого Михаїла, що на вул. В. Винниченка, 22. Екскурсію проводитиме сестра монастиря сестер місіонерок Найсвятішого Ізбавителя (редемптористів) Анастасія Гій.

Вже традиційно для одиноких львів’ян похилого віку, які перебувають на обслуговуванні у Львівському міському терцентрі, організовують цікаві акції, лекції чи екскурсії.

«Під час екскурсії учасники зможуть спільно помолитись, ознайомитись з історією будівництва та роботи храму, з архітектурними особливостями будівництва сакральних споруд минулих століть та ще багато цікавого з історії релігійної громади Львова минулого», - каже сестра Анастасія Гій.

Нагадаємо, що кожного тижня відділення соціально-побутової реабілітації Львівського міського терцентру організовує цікаві акції з проведення дозвілля для людей літнього віку, які отримують соціальні послуги в центрі.

«Ми маємо на меті нести до наших підопічних духовні цінності та розкрити досі небачений для наших підопічних бік духовного життя, осередок та оберіг духовних цінностей та релігійних традицій», - каже директор Львівського міського терцентру Віталій Брославський.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,20
39,40
EUR
42,65
42,90
PLN
9,82
9,90
Оголошення
live comments feed...