• Головна
  • 7 смішних та курйозних викликів поліції у Львові, - ФОТО
03:16, 7 грудня 2019 р.

7 смішних та курйозних викликів поліції у Львові, - ФОТО

Патрульна поліція, фото: Вікіпедія

Патрульна поліція, фото: Вікіпедія

І сміх, і гріх - це те, як коротко можна охарактеризувати деякі дзвінки, які надходять у поліцію від громадян. Виклики бувають як дуже серйозними, так і зовсім кумедними, але відреагувати на усі правоохоронці зобов'язані по закону.

Як повідомляє кореспондент сайту 032.ua, речниця патрульної поліції у Львівській області Катерина Рибій оприлюднила добірку анонімних звернень, які "не перестають дивувати, водночас смішити і обурювати".

"На початках був виклик про сімейний конфлікт і жінка відчинивши двері патрульним повідомила, що чоловіка вдома нема, він пізно приходить і не виконує свій обов'язок як мужчина, тому патрульні мусять або самі це зробити, або його змусити. Ну от з чим доводиться працювати і це далеко не увесь перелік", - зауважила Катерина Рибій.

"Прівєт" з погрозми

Виклик поліції_1

До львівських патрульних звернулася мешканка вулиці Дороша з повідомленням про те, що отримала повідомлення на телефон із текстом "прівєт". Львів'янка була переконана, що їй погрожують.

Віншування, замасковане під колядування

Виклик поліції 2

У період різдвяних свят мешканка вулиці Трильовського заявила у поліцію на колядників. За її словами, двоє хлопців віком 25 років ходять по під'їзду з дзвіночком у руках та колядують "на церкву", але при цьому замість колядок - віншують дитячими віршиками. Ось що насправді має викликати підозру!

Жінко, не їдь на заробітки!

Виклик поліції 3

Мешканець вулиці Пулюя заявив на власну дружину в поліцію. Причина - її від'їзд на заробітки в Польщу. Ну, це справді злочин - залишити чоловіка без борщу вдома!

Телепатичні удари в серце від сусідки

Виклик поліції 4

Сусіди бувають різними, а найгірша, за переконанням мешканки вулиці Марка Вовчка у Львові - саме в неї. Жінка заявила в поліцію на сусідку, яка буцімто била її в серце невідомим приладом через стіну. Саме час викликати екзорциста!

Рекламу - за ґрати!

Виклик поліції

Можна не любити сусідів або позиватись до дружини за заробляння грошей за кордоном, а ось львів'янка з проспекту Чорновола вважає порушницею рекламу на будинку. Жінка заявила у поліцію про "рекламу незрозумілого змісту" на новобудові в "американському стилі".

Передбачення майбутнього

Виклик поліції 6

Чоловік з вулиці Клепарівської у Львові переконував поліцію, що знає, коли саме на його вулиці буде відбуватися порушення тиші та запрошував правоохоронців заздалегідь розібратися із ранковим неподобством.

Костюм панди

Виклик поліції 7

Пильності не втрачають і мешканці вулиці Городоцької у Львові. Саме вони знають, що панди - ці милі істоти, можуть приховувати щось страшне. Тому місцевий мешканець не забарився довести до відома львівських патрульних про те, що біля церкви Анни невідомі особи кудись несли костюм Панди.

Фото: Катерина Рибій

Ось із такими курйозними випадками доводиться час від часу стикатися поліцейським зі Львова та інших міст. Якщо ви знаєте ще якісь подібні смішні випадки, пишіть про це у коментарях!

Нагадаємо, раніше сайт 032.ua розповідав про рідкісні та незвичні імена, якими називали мешканці Львівщини своїх дітей цього року.

Повне або часткове копіювання, передрук матеріалу без письмової згоди редакції забороняється та вважається порушенням авторських прав

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #поліція #патрульні #виклик #курйоз #жарт #смішне
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Зібрали у цьому розділі для вас усе найцікавіше. Cтатті, огляди новини, - усе, що активно читали на нашому сайті, коментували і поширювали читачі у соціальних мережах. Тут точно знайде щось, що почитати.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...