• Головна
  • Ми продовжимо роботи по тротуарах, -САДОВИЙ
15:36, 16 січня 2013 р.

Ми продовжимо роботи по тротуарах, -САДОВИЙ

Як зазначив сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий, цього року будуть продовжені роботи щодо відновлення та ремонту хідників. Також заплановано відремонтувати вул Городоцьку, Коперника, реалізувати проект «Трамвай на Сихів». Однак, місто досі очікує від держави ще 153 млн грн за виконані роботи.

«Ми будемо роботу по тротуарах продовжувати. Ми не зуміли через роботу казначейства оплатити кошти багатьом підрядникам. Коли проводились роботи, в першу чергу, увагу приділяли дорожньому покриттю, щоб мінімізувати час, коли дорога перекрита. Наступний етап – це хідники. Кошти не завжди вчасно перераховуються, підрядники не мали можливостей проводити роботи за свої кошти.

Буде прийнято бюджет розвитку. З весни роботи по ремонтах продовжимо. Плануємо цього року закінчити вул Городоцьку, проект на вул Стуса, по вул Коперника. Є багато і інших робіт», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Як додав мер, найближчим часом місто також очікує отримати кошти за виконані торік роботи з державного бюджету. Йдеться про 153 млн грн.

«На сьогодні чітко зафіксована сума, яку ми маємо отримати від держави, - це 153 млн грн. Це ті кошти, які повинні бути оплачені за роботи у минулому році. Відповідні документи пройшли усі етапи контролю. Надіюсь, що ці кошти у січні ми отримаємо, щоб покрити борги», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...