• Головна
  • Стало відомо, коли відкриють Різдвяний ярмарок у Львові
13:27, 3 грудня 2019 р.
Надійне джерело

Стало відомо, коли відкриють Різдвяний ярмарок у Львові

Сьогодні, 3 грудня, на засіданні виконкому Львівської міської ради прийняли рішення про організацію та проведення уже традиційного ярмарку до Різдвяних свят.

Ярмарок відкриється 13 грудня та буде працювати більше місяця, до 19 січня. Він буде розташований у двох локаціях: на алеї перед Оперним театром та на площі Ринок. Графік роботи у будні дні з 11:00 до 22:00, у святкові та вихідні дні – з 10:00 до 23:00. Про це повідомляє кореспондент 032.ua. 

Організатором ярмарку є ТзОВ «Львівські Ярмарки». Вони мають забезпечити контейнери для сміття та біотуалети, а також щоденно прибиратимуть територію. За громадським порядком має стежити ЛКП «Муніципальна варта».

Зазначимо, також розробили план-схему місць проведення різдвяного ярмарку на площі Ринок та на проспекті Свободи. Ознайомитися з нею можна тут: 

Додамо, у центрі Львова на площі Ринок на території Різдвяного ярмарку відкриють хатинку святого Миколая. Всі бажаючі зможуть зустрітися з Миколаєм, переглянути казкові декорації, отримати солодкий подарунок та фото на згадку. Як працюватиме хатинка Чудотворця можна дізнатися ТУТ

Фото: Львівські ярмарки

Фото: Львівські ярмарки

Нагадаємо, кореспондент 032.ua зібрав інформацію, скільки відпочиватимуть українці на новорічні свята. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #різдвяний_ярмарок #032.ua #новини
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...