• Головна
  • "Чорна п'ятниця" у Львові: акції та знижки в торгових центрах
14:01, 26 листопада 2019 р.
Надійне джерело

"Чорна п'ятниця" у Львові: акції та знижки в торгових центрах

"Чорна п’ятниця" - традиційно американське свято, однак, як і Гелловін, цю тенденцію підхопили ледь не в усьому світі. І Львів у 2019 році також не стоятиме осторонь свята під назвою "Чорна п'ятниця", або ж, як її ще називають, - Black Friday.

У деяких супермаркетах вона почалася вже зараз, і триватиме аж до 1-2 грудня. Журналіст 032.ua зібрав актуальну інформацію про знижки так акції, які зараз є і ще будуть діяти найближчим часом у найпопулярніших та найвідвідуваніших торговельних центрах та супермаркетах Львова.

"Чорна п'ятниця" у Victoria Gardens

ТРЦ Victoria Gardens по вулиці Кульпарківська, 226-А також приєднується до акцій. В APPLE ROOM, наприклад, знижки сягатимуть до -70% з 29 листопада до 1 грудня. У магазині REIMA - до -30% на дитячий одяг Reima і Lassie. І це тільки деякі магазини. А весь перелік, який, до слова, весь час оновлюється, дивіться на скріншотах внизу та на сайті за цим посиланням.

Ще одна окрема акція в контексті "Чорної п'ятниці" у ТРК Victoria Gardens - розіграш двох смартфонів Apple iPhone XR 64GB Black (MRY42).

Графік роботи: 10:00 - 03:00 (торговий центр)

"Чорна п'ятниця" уForum Lviv

Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

ТРЦ "Форум Львів" (вул. Під Дубом, 7Б) - це понад 100 магазинів, кожен з яких долучається до практики "Чорної п'ятниці". 29 листопада ТРЦ працюватиме і зберігатиме режим знижок аж до 00:00, тобто шопінг триватиме на 2 години довше, аніж зазвичай.

Наприклад, преміальний смартфон Galaxy S10+ Ceramic 1Tb можна буде придбати на 12 тисяч гривень дешевше. У салоні шкіри та хутра ACTORS не змогли дочекатися "Чорної п'ятниці" і вже на початку тижня запустили акційні знижки до -60%

Детальніше про всі знижки можна дізнатися на сайті Forum Lviv та на скріншотах нижче.

 

Графік роботи: 10:00 - 02:00

"Чорна п'ятниця" у King Cross Leopolis

А тепер - "Кінґ Крос Леополіс". По-перше, у покупців є нагода виграти iPhoneХS MAX у цю "Чорну п'ятницю". Для цього потрібно 29 листопада, з 10:00 по 20:00, здійснити покупку на суму понад 1 тисячу гривень - і зареєструвати цей чек біля промостійки. Цим самим ви берете участь у розіграші новенького телефона.

Вибір переможця розпочнеться відразу після закриття реєстрації - о 20:00 на центральному майданчику ТРЦ.

По-друге - інші знижки. Наприклад, у магазині одягу Trend - купивши 2 товари, ви отримуєте на другий (той, що дешевше) знижку -50%. Або ж - ROY ROBSON, в якому знижки -80% починають діяти аж з 26листопада, і триватимуть - до 2 грудня.

Детальніше - дивіться також на сайті ТРЦ King Cross Leopolis за посиланням та на скріншотах внизу.

Графік роботи: 10:00 - 22:00

"Чорна п'ятниця" у Metro

Акції "Чорної п'ятниці" у Metro Group триватимуть від 29 листопада до 1 грудня. Впродовж цих трьох днів знижки сягатимуть 60% від початкової ціни товару. Наприклад, більш ніж вдвічі дешевше можна придбати матрац та свічки.

Також за пів ціни вигідно придбати червону ікру та деякий "кошерний" алкоголь.

Деякі знижки почалися значно раніше - з 25 листопада, однак триватимуть також до 1 грудня. Впродовж тижня "Чорної п'ятниці" в мережі гіпермаркетів Metro можна буде купити продукти масового харчування, наприклад, макарони, рис, гриби та ін.

Адресивул. Городоцька, 300 (06:00–23:00); 
вул. Джорджа Вашингтона, 8 (07:00 - 23:00).

"Чорна п'ятниця" у "Епіцентрі"

Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Мережа "Епіцентр" починає марафон знижок з середи 27 листопада, триватиме ж він до неділі 1 грудня: знижки досягатимуть 70%.

Крім звичайних знижок, мережа вирішила ввести додаткову "фішку" - покупці зможуть придбати товари лише за 10% від вартості товару завдяки акції "-90% твої". Це працюватиме таким способом, що покупці обиратимуть скретч-карти з економією 90% на один товар з певної категорії.

Також мережа, проаналізувала найпопулярніші категорії, в яких клієнти здійснювали покупки - це, крім, електроніки та побутової техніки, сантехніки, були ламінат, фарби, керамічна плитка, освітлення та меблі. На ці товари "Епіцентр" спромігся сформувати найвигідніші пропозиції.

Детальніше ознайомитися з усіма пропозиціями можна на сайті за посиланням.

Адресивулиця Богдана Хмельницького, 188a (07:00 - 23:00);
вулиця Городоцька, 302 (08:00 - 21:00);
вулиця Стрийська, 30 (08:00 - 21:30).

Нагадаємо, що до дня Black Friday у Львові кореспондентка 032.ua взяла інтерв'ю у рекламіста Сергія Трухімовича щодо того, як "правильно" здійснювати покупки. у цей спокусливий на знижки та акції день. Наприклад, як керувати емоціями при шаленому бажанні витратити гроші "не за планом". Або - звідки взагалі взялось це неофіційне свято. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032.ua #"Чорна п'ятниця" #акції #знижки #розпродаж
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...