• Головна
  • ТОП 4 готелів FUN&SUN в Туреччині: чому туристи обрали їх
Новини компаній
15:00, 25 листопада 2019 р.

ТОП 4 готелів FUN&SUN в Туреччині: чому туристи обрали їх

Новини компаній
ТОП 4 готелів FUN&SUN в Туреччині: чому туристи обрали їх

Вибрати ідеальний готель для сімейного відпочинку – завдання не з простих. Коли за кордон відправляються батьки з дітьми, важливо, щоб в готелі були створені умови для всіх членів родини. Мережа готелів TUI FUN&SUN користується великою популярністю серед туристів, завдяки високому рівню сервісу і індивідуальному підходу до інтересів відпочиваючих. В даний час в Туреччині налічується 12 готелів на таких курортах як Аланья, Белек, Кемер, Сіде. Цільова аудиторія – сімейні пари і сім'ї з дітьми з пострадянських країн. І, хоча вся мережа заслуговує переважно позитивні відгуки, за підсумками 2019 року була визначена четвірка лідерів, готелі, які відвідала найбільша кількість українських туристів.

FUN&SUN Miarosa Ghazal Resort

Відмінне місце для спокійного сімейного відпочинку в передмісті курортного міста Кемер – селищі Гейнюк. Більшість відпочиваючих відзначають такі переваги:

• Доброзичливе ставлення персоналу і непоганий рівень сервісу.

• Великий піщано-гальковий пляж. Хто бував в околицях Кемера, відмінно знає, що стометрова пляжна зона тут – велика рідкість.

• Мальовничі пейзажі. Готель розташований у покритого соснами підніжжя гори Тахтали (до речі, екскурсія сюди – це щось неймовірне!).

• Зелену територію, де знайдеться місце всім, і дітлахам біля басейну з гірками, і дорослим в зоні «18+», де можна спокійно провести час з коктейлем в руках.

• Відмінний SPA-центр з сауною і масажним кабінетом.

• Дитячі та доросла анімація, яка заслуговує найвищої оцінки.

FUN&SUN Miarosa Ghazal Resort – тихе містечко, в якому не доведеться нудьгувати. Тим більше, що в Кемері, куди легко дістатися на громадському транспорті, величезна кількість розважальних закладів. Обов’язково дізнайтесь більше про готель на сайті туристичного оператора TUI Ukraine – https://www.tui.ua/ і ви будете приємно здивовані як унікальними особливостями готелю, так і його вартістю.

FUN&SUN Comfort Beach Resort

Ще один готель мережі, визначений 5*, в селищі Гейнюк. Відрізняється великою озелененою територією і широким вибором розваг. Гостям в 2019 році сподобалося:

• Просторі і оновлені номери, в тому числі і сімейні двокімнатні. Можна вибрати проживання як в основній будівлі з видом на море або гори, так і в бунгало з виходом безпосередньо до басейнів. Відпочиваючі з дітьми відзначають, що тут буває шумно і туристам з зовсім маленькими дітьми може бути не завжди комфортно. На початку 2019 року готель пройшов реновацію.

• Дитячі та дорослі басейни. Невеликий аквапарк, обладнаний 4 гірками. Їх наявність повністю вирішує питання дозвілля, причому не тільки дітей, а й багатьох дорослих.

• Цілодобовий лобі-бар зі спиртними напоями.

• Широкий вибір спортивних розваг. Теніс, більярд, дартс, стрільба з лука, пляжний волейбол, водне поло.

• Дитячий клуб орієнтований як на малят і їх мам, так і на підлітків.

На думку відпочиваючих, готель, крім хорошого сервісу, пропонує масу занять і розваг на будь-який смак і вік. Телефонуйте за номером 044 299 77 99 и менеджери розкажуть вам ще більше деталей та причин, які зробили готель FUN&SUN Comfort Beach Resort одним із найбільш відвідуваних.

FUN&SUN Club Saphire

П'ятизірковий готель розташований в селищі Текіровка, недалеко від Кемера. Користується популярністю серед шанувальників відпочинку на Анталійському узбережжі. Орієнтований на розміщення сімей з дітьми, як і всі готелі з концепції TUI FUN&SUN. Серед переваг відпочиваючі відзначають:

• Велику територію, покриту соснами, і наявність саду з місцями для усамітненого відпочинку.

• Пляж з дрібною галькою і пологим входом в воду. Протяжність його берегової лінії 150 метрів.

• Наявність критих басейнів: дорослого і дитячого.

• Аквапарк, нехай і не відрізняється великими розмірами і різноманітністю атракціонів, просто обожнюють.

• Можливості замовити кінну прогулянку по околицях, навчитися стояти на водних лижах або зайнятися дайвінгом.

• Для дітей працює дитячий клуб, є кілька ігрових майданчиків. Один з них було реконструйовано в 2018 році і зараз він характеризується сучасним і безпечним обладнанням. За додаткову плату доступні ігрові автомати.

Більшість гостей відгукуються про FUN&SUN Club Saphire як про відмінне місце для відпочинку всією сім'єю. Адміністрація намагається підтримувати тишу після півночі. Приміщення, де проводяться яскраві шоу-програми та нічні дискотеки, розташовані далеко від спальних корпусів, що є великою перевагою перед багатьма іншими готелями Туреччини.

FUN&SUN Club Di Finica

Замикає четвірку лідерів п'ятизірковий готель в місті Аланья, який віддалений від Кемера на 67 кілометрів. Його цінують за віддаленість від шуму основного курорту і велику кількість розваг в стінах готелю. Особливо відзначають:

• Мальовничі ландшафти і атмосферу відокремленості. Красу апельсинових гаїв, що сусідствує з готелем, просто важко передати, а вид на гори захоплює дух. До речі, якщо хочеться тиші – перевагу варто віддати номерами, які виходять не на море і основний басейн, а саме номерами з видом на гори.

• Велика кількість пам'яток, які можна досліджувати. При бажанні можна замовити екскурсію в найближчі околиці.

• Яскраві професійні шоу і відмінну анімацію.

• Шикарний пляж, інфраструктура якого, разом з chill-out зоною, асоціюються з кращими пляжами дорогих турецьких готелів. З недоліків гості звертають увагу на те, що пляж все ж таки гальковий. Нерідко трапляються великі камені. Але з огляду на демократичну вартість проживання в готелі такого рівня – гості не бачать в цьому проблеми.

В іншому готель працює за концепцією всієї мережі – відмінний відпочинок для всієї родини за помірні гроші.

Готельна мережа TUI FUN&SUN – відмінний вибір для тих, хто хоче провести час з сім'єю на мальовничому турецькому узбережжі. Ці готелі не підходять для молоді та любителів тусовочних місць. Решта знайдуть тут і спортивні розваги, і професійну анімацію. Не залишаться без уваги і маленькі мандрівники, адже ці готелі створені, перш за все, для якісного відпочинку дітей і комфортного релаксу їх батьків.

Детальніше про концепцію TUI FUN&SUN: що це таке

TUI FUN&SUN – це якісний сімейний відпочинок за доступною ціною. Лідируючий на європейському ринку туристичний оператор TUI Ukraine пропонує своїм клієнтам унікальну можливість: відпочивати в хороших готелях без переплат. Концепція заснована на реальних відгуках туристів про відпочинок, а також з урахуванням сучасних тенденцій у сфері подорожей. Врахувавши побажання гостей, в готелях впровадили наступне:

• Комфортний номерний фонд з девізом «Як вдома». Міні-бар в кожному номері з напоями, які вже входять у вартість (далі кожен день бар поповнюється тільки водою). Халати, тапочки, набори для душа (якщо халатів і тапочок немає – можна зателефонувати на рецепцію і за запитом вам нададуть).

• Розвинена інфраструктура. Wi-Fi на території готелю, обладнані для відпочинку пляжі, Chill-out зони (для дорослих), магазини з дитячими товарами.

• Куточок мами, столи з дитячим харчуванням, розважальні зони, а також міні-клуби з професійними педагогами і аніматорами для малечі.

• Безкоштовні ресторани і бари по території, ресторани a-la carte, напої, фруктові фреші на сніданок, смачна заварна кава.

• Все для любителів спорту: фітнес-центри, спортивні майданчики, басейни, аквапарки, водні гірки для дітей і дорослих, а також денні спортивні розваги, в тому числі і з професійними тренерами.

• Розваги: ​​анімація, вечірні шоу, виступ зірок, тематичні вечірки і багато іншого.

Приблизно 80% всіх відпочиваючих в готелях FUN&SUN – це сім'ї з дітьми. І мами, і тата, і бабусі, і дідусі – всі можуть отримувати задоволення від відпочинку по-своєму, в той час як діти зайняті своїм захоплюючим, пізнавальним, активним і, головне, безпечним відпочинком.

Шукаєте хороший сімейний готель на літо, щоб якісно відпочити і не переплатити? Тоді обов'язково звертайтеся до TUI-турагенцій або бронюйте тур самостійно на сайті туроператора TUI Ukraine. Ви також можете звернути увагу на те, що готелі даної концепції присутні не тільки в Туреччині, але і в таких країнах як Кіпр, Чорногорія, Греція, Іспанія і навіть Єгипет.

У разі, якщо вам необхідна допомога в пошуку оптимального варіанта – обов'язково телефонуйте за номером 044 299 77 88 і вас проконсультують з усіх питань.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#FUN&SUN в Туреччині #TUI Ukraine #сімейний відпочинок в Туреччині
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...