• Головна
  • На Науковій облаштують інноваційний центр з офісами та закладом харчування, - ВІЗУАЛІЗАЦІЯ
12:01, 22 листопада 2019 р.
Надійне джерело

На Науковій облаштують інноваційний центр з офісами та закладом харчування, - ВІЗУАЛІЗАЦІЯ

Дочірнє підприємство "ХРТ Текстиль" планує реконструювати будівлю на вул. Науковій, 7 у Львові за рахунок надбудови та облаштувати там інноваційний центр з виробничими, офісними приміщеннями та вбудованим закладом громадського харчування. Відповідні містобудівні умови та обмеження на проектування об'єкта видав виконком Львівської міськради 22 листопада.

Як повідомляє кореспондент сайту 032.ua, “ХРТ Текстиль“ ще має отримати технічні умови, замовити проект, подати його на експертизу, отримати дозволи від ДАБК міста Львова. Втім уже відомо, що йдеться про земельну ділянку, площею 0,529 га, яка розташована у зоні КС-6 - зоні технопарків (технополісів) Франківського району. Згідно з проектом, оновлена будівля на Науковій, 7 у Львові матиме 21,7 метрів висоти, відсоток забудови ділянки - 43%. 

Зазначимо, що Дочірнє підприємство "ХРТ Текстиль", за даними ЄДР, зареєстроване у Львові на вул. Науковій, 7 з 2002 року. Засновниками вказана данська компанія "ХРТ Текстілес А/С"; громадяни Данії Карстен Расмуссен Бідхольм, Клас Бак Міккельсен та Томас Бо Блесберг. Керівником є Назар Бичишин. Компанія займається виробництвом та продажем верхнього одягу.

Нагадаємо, раніше сайт 032.ua розповідав, якими були пісні міжвоєнного Львова та хто формував українську естраду.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #Наукова #інноваційний_центр #офіс #ХТР_Текстиль
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...