• Головна
  • 58-річний львів'янин на Сихові збив на смерть жінку-пішохода
10:21, 22 листопада 2019 р.
Надійне джерело

58-річний львів'янин на Сихові збив на смерть жінку-пішохода

У четвер, 21 листопада, трапилася дорожньо-транспортна пригода на проспекті Червоної Калини. Внаслідок події загинула жінка-пішохід. 

Відтак, як встановили правоохоронці, пригода трапилася близько 6 години ранку. Водій автомобіля Iveco, 58-річний львів’янин, скоїв наїзд на жінку-пішохода. Внаслідок події постраждала жінка, яка від отримала травм померла у лікарні. Про це повідомили у пресслужбі поліції Львівської області. 

Наразі поліцейські встановлюють обставини ДТП та особу загиблої. Відкрили кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху КК України. Санкція статті передбачає покарання львів'янину – позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, як повідомив кореспондент 032.ua, у середу, 20 листопада, на трасі Тернопіль - Львів - Рава-Руська трапилася ДТП за участі трьох транспортних засобів: зіткнулися легковик, бус та фіра. Внаслідок події загинув 34-річний пішохід. Фото та деталі пригоди ТУТ

Джерело інформації: пресслужба поліції Львівської області 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #ДТП #032.ua #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,47
41,51
EUR
45,74
45,79
PLN
10,61
10,64
Оголошення
live comments feed...