• Головна
  • Ми відкрили новий магазин у Львові «Mobile Zona» - телефони і аксесуари за доступними цінами
Новини компаній
11:00, 19 листопада 2019 р.

Ми відкрили новий магазин у Львові «Mobile Zona» - телефони і аксесуари за доступними цінами

Новини компаній

Ми відкрили новий магазин «Mobile Zona» у Львові. Розташований він за адресою Городоцька 141, поблизу залізничного вокзалу. Розміри магазину значно збільшилися. Широкий асортимент вибору продукції - це те, що неодмінно Вас порадує. Навіть самий вибагливий покупець зможе підібрати для себе оптимальний варіант. Магазин знаходиться на одній з найдовших магістральних вулиць міста. Продавці надають професійні консультації та пропонують такі послуги:

  • поклейка плівки або скла;

  • чистка роз'ємів;

  • настройка смартфона;

  • зарядка мобільних пристроїв;

  • установка програм.

Ми суворо контролюємо якість нашої продукції, оскільки нам дорога наша репутація. Якщо виникнуть додаткові питання, які стосуються купівлі та вибору товару - звертайтеся до нашого менеджера або консультанта.

Багатьох людей хвилює питання: «Як вибрати і де купити мобільний телефон для бабусі ?». На ринку представлений широкий асортимент вибору «бабушкофонів» - це пристрій, який виготовлено з урахуванням фізіологічних особливостей організму літніх людей.

Рекомендації по вибору телефону для пенсіонера

 З віком значно погіршується загальний стан здоров'я. Виникають проблеми зі слухом і зором. З цієї причини при виборі гаджета для бабусі потрібно враховувати наступні моменти:

  1. Зір. Бажано віддати перевагу тому телефону, на клавішах якого нанесені букви жирним шрифтом. При таких умовах не виникне проблем з набором необхідної комбінації.

  2. Слух. Рекомендовано вибрати той телефон, в якому є функція «гучний зв'язок».

  3. Зручність і практичність. У процесі користування гаджетом не повинні виникати труднощі. Меню повинно бути зрозумілим. Великий конверт - повідомлення, а трубка - дзвінки. Фахівці радять віддати перевагу тій моделі телефону, в яку вмонтований ємний акумулятор. При таких умовах не потрібно часто заряджати девайс.

Деяким людям складно у всьому цьому розібратися і зробити правильний вибір, тому бажано отримати консультацію менеджера спеціалізованого магазину. Він допоможе підібрати оптимальне рішення.

Інтернет-магазин «Mobile Zona» - переваги співпраці

У барвистому каталозі сайту можна побачити широкий асортимент телефонів для пенсіонерів. Доступні ціни - це те, що неодмінно Вас порадує. Ми здійснюємо доставку по всій Україні. Крім того, у нас можна придбати:

  • USB кабелі;

  • портативна акустика;

  • автомобільні аксесуари;

  • акумулятори та зарядні пристрої;

  • захисні плівки, скла, тощо.

Якщо виникли додаткові питання, які стосуються вибору і покупки продукції - телефонуйте нам. У нас є все для мобільних телефонів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...