• Головна
  • "Пораненого вибуховою хвилею викинуло на іншу територію": бойові навчання "КОРДу" й "Омеги" біля Львова
15:06, 16 листопада 2019 р.
Надійне джерело

"Пораненого вибуховою хвилею викинуло на іншу територію": бойові навчання "КОРДу" й "Омеги" біля Львова

Підрозділи Поліції та Нацгвардії провели спільні навчання в зоні Операції об'єднаних сил. Спецпризначенці координувалися у патрулюванні місцевості, зачистки території від ворожих сил, ліквідації терористів.

На доказ цього 16 листопада поліція оприлюднила відео з навчань, які відбувалися на полігоні в Раковці. Ось, наприклад, автівку зловмисників підрізає машина поліційного спецпідрозділу, і тренований собака допомагає "знешкодити" потенційних терористів. А ось ворожий фугас спрацьовує під колесами одного з БТРів. Засідка. Групі в оточенні залишається тільки прийняти бій, чекаючи на підмогу.

Кулеметниця спецпідрозділу Нацгвардії "Омега" з позивним "Алхімік" розповіла, що навчання максимально реалістичне, техніка, яка використовувалась, не раз і не два виручала українських солдатів на сході.

У операції брали участь бійці батальйону поліції спеціального призначення, спецпідрозділу "КОРД" та нацгвардійці з "Омеги".

Нагадаємо, що на Львівщині знайшли скотомогильник та авітвку на "бляхах", причіп якої також був наповнений рештками тварин.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032.ua #навчання
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,12
39,20
EUR
42,65
42,75
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...