• Головна
  • У будівлі Львівської прокуратури вперше проводимуть екскурсії, - ВІДЕО
15:51, 14 листопада 2019 р.

У будівлі Львівської прокуратури вперше проводимуть екскурсії, - ВІДЕО

Сьогодні, 14 листопада, Львівська прокуратура анонсувала про проведення екскурсій. Вони стартують вже з наступного тижня.

Будівлю прокуратури Львівщини на проспекті Шевченка, 17-19 вперше відкриють для екскурсій. Про йдеться у відеоролику на YouTube-каналі прокуратури Львівської області. 

Як зазначила у коментарі 032.ua речниця прокуратури Львівщини Юлія Шевченко, відкрити двері будівлі прокуратури планують вже з наступного тижня, 18 листопада. Спочатку екскурсії безкоштовно проведуть для студентів юридичного факультету Львівських вищих навчальних закладів. А згодом, коли укладуть угоду з державною установою чи організацією, які здійснюють екскурсії у Львові, тоді оглянути інтер'єр зможуть всі бажаючі.

Зазначимо, також вже розробили маршрут. Відвідувачі зможуть побачити малу та велику актові зали, коридори з дерев’яним оздобленням, хол та сходи, вітражі, оздоблені мозаїками, а також будуть передбачені місця для селфі у пресцентрі прокуратури. 

Довідково. Будинок прокуратури Львівської області зведений на початку XX століття. Спочатку це була Торгово-промислова палата, яку урочисто відкрили 3 липня 1910 року. Архітекторами стали відомі на той час Альфред Захаревич і Тадеуш Обмінський. Львівська прокуратура розташувалась у кам’яниці у 1990-их роках і з того часу вперше відчиняє свої двері для екскурсій.

Нагадаємо, як повідомив кореспондент 032.ua, 12 листопада, на YouTube-каналі ЛКП «Лев» з'явився новий соціальний ролик під назвою "Прихисти". Метою соціального ролику є привернути увагу львів’ян до проблеми безпритульних тварин у місті. У ньому знявся рекордсмен Книги рекордів Гіннеса Олег Скавиш, більш відомий, як Тягнизуб. Відео можна переглянути ТУТ

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #новини #Львівська_прокуратура
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,83
EUR
42,76
42,80
PLN
9,81
9,84
Оголошення
live comments feed...