• Головна
  • У львівському палаці Потоцьких зняли рекламу білизни з напівоголеною моделлю, — ФОТО
13:25, 13 листопада 2019 р.

У львівському палаці Потоцьких зняли рекламу білизни з напівоголеною моделлю, — ФОТО

У блакитній залі львівського палацу Потоцьких зняли рекламний ролик, у якому позує напівоголена модель у блакитно-жовтій білизні.

Про це 12 листопада у Facebook повідомив користувач Сергій Грубень, опублікувавши відео, яке за кілька днів в Instgram переглянули близько 110 тис. разів. Це ролик тривалістю у хвилину, на якому модель позує в еротичних позах на столі у славнозвісній блакитній залі палацу Потоцьких. Одягнута дівчина у блакитно-жовтій білизні.

Колишня директорка Львівської національної галереї мистецтв Лариса Возницька-Разнікова підтвердила, що це дійсно блакитна зала палацу Потоцьких у Львові.

“Це дійсно там, і стіл блакитного залу. Навіть скатертину не змінили. У цьому випадку можу сказати страшну для мене фразу: добре, що батько не дожив до цього бруду", — написала вона, згадавши свого померлого батька, який упродовж багатьох років був директором Львівської національної галереї мистецтв, у комплекс якої входить згаданий палац Потоцьких.

У цій залі часто відбуваються офіційні зустрічі з іноземними делегаціями. Про це у своєму Facebook зазначив львівський науковець, філософ Іван Матковський, опублікувавши фото з останньої зустрічі представників консультаційних комітетів президентів Польщі та України.

фото Івана Матковського

З огляду на те, що відео [зняте] на столі із Львівської національної галереї було розміщене 8 листопада, а 5 листопада тут засідав Консультаційний комітет президентів Польщі й України, то виникає запитання до Вірменського радіо: це була реклама білизни, чи акт "освячення" столу перед польсько-українськими переговорами? Бо, здається, обрус на столі один і той же”, — написав він.

Відео спочатку розмістили на Instagram-сторінці українського бренду білизни Zhilyova Lingerie. Однак після розголосу його видалили. Вочевидь, залу просто орендували для зйомок цього ролика. 

032.ua наразі не вдалось зв’язатись з директором Львівської національної галереї мистецтв Тарасом Возняком та отримати коментар з цього приводу.

Нагадаємо, 032.ua робив огляд про те, який одяг колись носили львів'яни.

Додамо, 032.ua зробив добірку реакцій львів'ян на це відео та підготував опитування на тему його доцільності.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#реклама #палац Потоцьких
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...