• Головна
  • Львівяни вражені відпочинком у горах.
16:03, 11 січня 2013 р.

Львівяни вражені відпочинком у горах.

Мешканці Львівщині отримали незабутні враження від святкувань в горах.В атмосфері свята на території курорту «Буковель» відбувся Перший різдвяний карнавал. Різдвяні гуляння проходять тут під звуки дзвіночків, трембіт, дзвінкі пісні ряджених колядників.

IMG_0087

       Вулички і майданчики курорту заполонили біблійні герої і герої карпатських легенд, ляльки та блазні. Звучання ріжків і дзвіночків, мелодії національних музикантів і колядки доповнили атмосферу унікального зимового свята.

    «По-іншому і не могло бути, адже для жителів Карпат Різдво - це сімейне свято, свято сімейного зближення і очищення: в цей час близькі та знайомі, прощають один одному, забуваючи минулі негаразди і величаючи один одного. Близькими для них стають і ті, хто в цей час приїжджає в їх рідні гори. Тому до різнокольорові святкові ходи різдвяного карнавалу долучали всіх бажаючих. Різдво Буковель завжди зустрічає з урахуванням усіх українських традицій. На столі традиційні українські страви - вареники з капустою, картоплею, сиром, знамениті копчені ковбаски, риба фарширована овочами, а також ароматних настоянки і справжня українська горілка». кажуть організатори

    Організатори різдвяного карнавалу прагнули надати дійству місцевого колориту, в цьому їм допомогли: народний фольклорний-Етнографічний ансамбль «Шовкова квітка», група «Козаки», народний аматорський театр «Вертеп» та колядники з усієї Західної України.

Львівяни вражені відпочинком у горах., фото-1

 Як годиться на Різдво в центрі курортного містечка встановили древній український оберіг - двометровий Дідух, найвищий в Карпатах. А зимовий карнавал на Буковелі триває, вже через тиждень відбудеться Другий всеукраїнський етнофестиваль «До Василеві на Василя», який відбудеться 14 січня 2013 року.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,73
39,83
EUR
42,75
42,84
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...