• Головна
  • Як львів'янка Людмила Калабуха перемогла у Народному рейтингу блогерів, - ФОТО
20:11, 12 листопада 2019 р.

Як львів'янка Людмила Калабуха перемогла у Народному рейтингу блогерів, - ФОТО

Протягом серпня – жовтня за ініціативи каналу "Україна", інформаційної платформи "Сьогодні.Lifestyle" та креативної компанії Yuccie обирали народних блогерів країни. У номінації «Економіка/Бізнес/Суспільство» перемогу здобула львів'янка Людмила Калабуха. 

Про те, як виникла ідея взяти участь у конкурсі, про народне визнання, а також, як змінилося життя після нагороди розповіла кореспонденту 032.ua бізнес-тренерка Людмила Калабуха. 

Як львів'янка Людмила Калабуха перемогла у Народному рейтингу блогерів, - ФОТО, фото-1

Людмила Калабуха - 44-річна львівська письменниця, медіаекспертка, перша україномовна бізнес-консультантка в інтернеті, блогерка та бізнес-тренерка. 

Як виникла ідея взяти участь у Всеукраїнському Народному рейтингу блогерів 2019?

Під час подорожі Танзанією та островом Занзібар мені надійшов лист від організаторів із пропозицією взяти участь у рейтингу "Народний блогер". Відтак, для цього потрібно було заповнити заявку та вказати посилання на свій блог. 

Отож, поміж відвідуванням племен та фотополювання на диких африканських тварин в джунглях, яких так само складно побачити в дикій природі, як і знайти хороший інтернет. Все ж, я з 20 спроби заповнила та надіслала заявку. Взяти участь могли всі, хто мав сторінку із кількістю підписників від 1000 тисячі осіб та регулярно там дописував. Вік учасників - від 18 років, а також була єдина заборона - на сторінці не повинно бути політичного контенту.

Я дуже зраділа, коли дізналася, що увійшла до фіналу. Учасників обирало авторитетне журі, у складі якого були відомі блогери та експерти.

Як львів'янка Людмила Калабуха перемогла у Народному рейтингу блогерів, - ФОТО, фото-2

Ви стали переможницею Всеукраїнського Народного рейтингу блогерів 2019. Що для вас означає це народне визнання?

Я так звикла, що треба все в житті "вигризати" та лізти у вікна, коли тобі не хочуть відчиняти двері. Отож, все ніяк не звикну до номінацій та нарогод. Завжди між амбіціями та матеріальним задоволення, я обирала гроші. У 19 років мені довелося забезпечувати сім'ю, адже батьки в 90-ті залишилися без роботи, а також лікувати хвору маму на рак.

Амбіцій собі дозволити просто не могла, а в ринок продажів я пішла від безгрошів’я та безвиході. Натомість, перетворила свою діяльність на мистецтво. Я стала кращій у своїй сфері та роблю все для того, щоб люди могли більше продавати та заробляти. А також  моя мета допомогти бажаючим створити та розвинути власну справу. 

Наразі в мене час нагород та визнання. Навіть в 44 роки запрошують стати обличчям торгових марок. Пишаюся, що моя діяльність бізнес-тренера високо оцінена не тільки експертами економічної галузі, а й безпосередньо людьми. Для мене це дуже важливо, адже  переможницею стала завдяки народному голосуванню. 

Як львів'янка Людмила Калабуха перемогла у Народному рейтингу блогерів, - ФОТО, фото-3

Коли ви розпочали писати тексти в instagram?

Моїм ресурсом довгий час був facebook, який я активно веду з 2014 року. Я висвітлюю серйозні теми, пишу про продажі, переговори, бізнес та власний бренд. Я маркетолог, тому не могла залишити поза увагою ресурс, де тільки в Україні зареєстровано більше 11 млн користувачів. Переконана, що молодим людям потрібні мої знання та досвід, яким можу поділитися. Отож, рівно рік тому розпочала активно вести блог про продажі та бізнес в instagram, в результаті отримала неймовірну підтримку від аудиторії.

Як львів'янка Людмила Калабуха перемогла у Народному рейтингу блогерів, - ФОТО, фото-4

Людмило, чим займаєтеся в житті, окрім блогу?

Я працюю бізнес-тренером - навчаю персонал компаній продавати та вести переговори. Консультую представників малого бізнесу, а також експертів та підприємців щодо створення, просування особистого бренду онлайн та офлайн. А також пишу статті для бізнес-видань, виступаю на телеканалах, радіостанціях та доповідаю на міжнародних форумах та конференціях.

Велику частину мого життя  займають подорожі. Я у 2003 році розпочала мандрувати світом, відвідала 49 країн: від джунглів Камбоджі, В'єтнаму, Парагваю, Бразилії, Аргентини та Перу до найдорожчих світових столиць, від вулканів Японії, Ісландії та Канарських островів до фіордів Норвегії та пустель Марокко та Йорданії. 

Звідки з'являються ідеї для написання текстів, як обираєте теми?

В мене експертний блог, у ньому відповіді на запитання, які стоять перед кожним підприємцем та тим, хто хоче розпочати та зробити свою справу успішною. Мої тексти - це відповідь на листи та повідомлення підписників, запити з консультацій та моїх тренінгів з продажів. Для прикладу, можна виділити наступні: як розкрути блог в соціальних мережах, як працювати із запереченнями клієнтів, як продавати по телефону, як розпізнати та протидіяти тиску та маніпуляціям.

Знімок екрану інстаграм Людмиили Калабухи

Знімок екрану інстаграм Людмиили Калабухи

Чи змінилося якимось чином життя після визнання?

З'явилася величезна відповідальність перед людьми, які в мене вірять та підтримують. “Коли ти піднімаєшся на чергову вершину, розумієш, що це підніжжя ще більшої гори” – стверждує народна мудрість. Завжди потрібно тримати руку на пульсі та розвиватися. Отож, щоб бути максимально корисною людям, які в мене вірять, постійно працюю та навчаюся.  Адже ми живемо в час можливостей, де кожен може реалізуватися, знайти справу до душі, заробити гроші та отримати за це авторитетне та народне визнання.

Як львів'янка Людмила Калабуха перемогла у Народному рейтингу блогерів, - ФОТО, фото-9

Нагадаємо, раніше кореспондент 032.ua дізнався власниці титулу "Mrs. Mother of Europe 2019" Наталія Тропак, як львів'янка стала найкрасивішою мамою Європи., а також про підготовку до конкурсу та як змінилося життя після визнання.  

Фото для матеріалу надалала героїня - Людмила Калабуха

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #куди_піти #події_тижня #032.ua
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...