• Головна
  • Суд зобов’язав львів’янина поставити дерев’яні вікна
14:39, 11 січня 2013 р.

Суд зобов’язав львів’янина поставити дерев’яні вікна

Суд зобов’язав господаря однієї з квартир на пр.Свободи, 41 не перешкоджати представникам Галицької районної адміністрації, фірм «Ренесанс» та «Світанок» та надати доступ до квартири, щоб зробити заміри і встановити дерев’яні вікна у його помешканні. Про це поінформувала голова Галицької районної адміністрації Ірина Маруняк, повідомляє прес-служба ЛМР.

«Було укладено угоду фірмою «Ренесанс» з фірмою «Світанок» щодо заміни вікон. Замінено усі вікна на зовнішніх фасадах обох будинків та 4 вікна на дворовому фасаді будинку №41, окрім зазначеної квартири, оскільки її господар не дозволив встановити у його помешканні дерев’яні вікна. Це єдина квартира, де не встановлено дерев’яні вікна.

Зараз суд зобов’язав його забезпечити доступ до квартири та дозволити провести заміну вікон. Адже для цього мешканця, як і для всіх інших, це є абсолютно безкоштовно. Справа знаходиться на виконанні у виконавчій службі», - зазначила Ірина Маруняк.

Нагадаємо, у 2011 році у Львові розпочали новий проект — у співпраці з GIZ Львівська міська рада проводила ремонт будинків на проспекті Свободи. Для проекту були обрані будинки № 41 та 43 – тут відремонтували фасади, встановили нові дерев’яні вікна, вигляд яких максимально відповідає автентичному.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,92
EUR
42,93
43,00
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...