• Головна
  • Зимовий благодійний бал Львівської політехніки вирішено перенести на 9 лютого
17:04, 10 січня 2013 р.

Зимовий благодійний бал Львівської політехніки вирішено перенести на 9 лютого

У Львівській політехніці тривають після аварійні відновлювальні роботи. Через пожежу значна частина корпусів університету залишилися без тепла. Про це повідомила прес-служба Національного університету “Львівська політехніка”.

         Нагадаємо, 9 січня  у котельні Національного університету «Львівська політехніка», що на вулиці Устиновича, вибухнув один із трьох котлів.

     Підключення споруд навчального закладу до міської тепломережі, як планувалося, виявилися неможливим через те, що найближча траса проходить вулицею Сахарова.

      Відновлення теплопостачання університету стало нагальною турботою не лише самих політехніків, а й обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, яку очолює перший заступник голови облдержадміністрації Богдан Матолич. Основні роботи з відновлення котельні виконує колектив «Львівкомунтеплоенерго».

Вдень і вночі на відновленні  котельні працюють майже 100 працівників цієї та інших організацій.

     «Важливо що  у всіх корпусах з батарей вчасно злили воду і не допустили замерзання системи, » — наголосив  проректор Львівської політехніки Володимир Крайовський

      Найкраще тримається залишкове тепло у головному корпусі університету, який споруджено ще за часів австрійського цісаря. Товщина стін цієї споруди сягає 80 см.

       Вже 10 січня планувався запуск одного із резервних котлів, що дозволить поетапно подавати тепло у всі корпуси університету.

       Запланований на 12 січня зимовий благодійний бал Львівської політехніки вирішено перенести на 9 лютого.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...