• Головна
  • Як відділення 8-ої львівської лікарні модернізували до світового рівня за 32 млн грн
15:29, 5 листопада 2019 р.
Надійне джерело

Як відділення 8-ої львівської лікарні модернізували до світового рівня за 32 млн грн

Комунальна 8-а міська клінічна лікарня міста Львова загалом закупила необхідного обладнання на суму у 25 мільйонів гривень, а також облаштувала "приймальню" за сучасним зразком, відмовившись від "радянського" типу.

Відділення невідкладної медичної допомоги - перше місце, у яке потрапляє пацієнт, розповів головний лікар 8-ої комунальної ВасильОбаранець. Про це пише сайт ЛМР. І якщо раніше пацієнт перш за все змушений був оформитись бюрократичною машиною, і лише після цього міг розраховувати на невідкладну медичну допомогу. То тепер - все навпаки.

Пацієнт одразу потрапляє у руки лікарів та обладнання, які зацікавлені в тому, аби зберегти йому життя, і лише потім - заповнити всі необхідні документи. Пацієнт отримує необхідну йому допомогу з перших хвилин свого звернення у стаціонар.

Ця логіка вже виправдала себе, особливо 4 жовтня, після аварійної посадки у львівському аеропорті, коли в лікарню привезли 3-ох важко травмованих пілотів. Новий алгоритм, у зв'язці з найновішою технікою, найкраще працює під час масових поступлень.

Загалом, для потреб медичного закладу з міського бюджету придбали сучасне лікувально-діагностичне обладнання на суму майже 25 млн грн.

Нагадаємо, як 4 листопада рятувальникам довелось визволяти водія легковика, який з'їхав у кювет у Пустомитівському районі.

За матеріалами Львівської міської ради

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032.ua #лікарня #ЛМР
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...