• Головна
  • Поліцейські затримали водія, що збив пішохода на Львівщині та втік з місця аварії
11:28, 4 листопада 2019 р.

Поліцейські затримали водія, що збив пішохода на Львівщині та втік з місця аварії

Поліцейські Львівщини затримали водія, який збив пішохода та залишив помирати. Ним виявився 19-річний хлопець. Потерпілий перебуває в реанімації.

Як повідомила 4 листопада пресслужба ГУ Нацполіції Львівщини, трагедія сталась близько 01:00 в неділю, 3 листопада, в одному із сіл Миколаївського району. Водій автомобіля ВАЗ-2106 скоїв наїзд на пішохода, після чого втік з місця події, залишивши травмованого на лавці біля магазину.

22-річний місцевий мешканець, на якого скоїв наїзд водій, зараз перебуває в реанімації. Медики діагностували у нього переломи ребер, розрив печінки та інші тілесні ушкодження. Зараз він перебуває у реанімації.

Однак уже невдовзі оперативники карного розшуку та працівники групи реагування патрульної поліції Миколаївського відділення поліції встановили, що до скоєння ДТП причетний 19-річний мешканець одного з сіл району, який керував автомобілем ВАЗ-2106. Його знайшли і затримали.

Дії горе-водія кваліфікували за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Йому загрожує до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Досудове розслідування триває.ґ

Нагадаємо, 3 листопада у Яворівському районі на Львівщині 25-річний чоловік загинув після наїзду автомобіля Mercedes Benz.

Джерело: пресслужба ГУ Нацполіції Львівщини.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ДТП #аварія #Миколаївський район
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,74
EUR
42,68
42,75
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...