• Головна
  • Електросамокат - транспорт майбутнього
Новини компаній
15:00, 1 листопада 2019 р.

Електросамокат - транспорт майбутнього

Новини компаній
Електросамокат - транспорт майбутнього

На вулицях наших міст все частіше можна зустріти людей, які прямують на електросамокатах. Виникає питання, чому цей вид транспорту набуває все більшої популярності.

У чому секрет?

Життя у великих містах важко уявити без пересування, кожен сам вибирає яким чином йому доїхати з точки А в точку Б. Якщо врахувати, що в центрах великих міст середня швидкість пересування часто не перевищує 15 км / год., то електросамокати дозволять переміщатися швидше, економніше та з більшим комфортом.

Електросамокат - транспорт для всіх

Подорож на електросамокаті приносить більше задоволення, ніж в громадському транспорті або авто. Це легкокерований особистий транспорт, який дозволяє об'їжджати пробки і складні відрізки дороги за лічені хвилини. Ви можете самі визначити свій маршрут і рухатися через парки та сквери, насолоджуючись свіжим повітрям.

Простота і доступність

Управління електросамокати має ще один незаперечний плюс - це недорогий і дуже економічний транспорт. Він коштує набагато менше авто і не вимагає дорого обслуговування. Ви можете забути про пошук паркувального місця або гаража.

Електросамокат - транспорт майбутнього, фото-1

Керувати таким транспортом можуть як дорослі, так і діти. Універсальность такого транспортного засобу дозволяє сміливо стверджувати, що електросамокат - це транспорт майбутнього.

В асортименті нашого магазину novinki.top/kugoo/ua є кілька моделей. Електросамокати Kuggo S3 і S3 Pro - це прекрасна модель електросамокатів в середньому ціновому сегменті. Обидві моделі - це доступна і чудова альтернатива велосипеду або мопеду.

У чому різниця?

Модель S3 з'явилася першою і в найкоротші терміни завоювала популярність. І це не дивно, тому що електросамокат Kuggo S3 швидкий, маневрений і дозволяє своїм власникам в найкоротші терміни минути пробки і завантажені машинами вулиці. Універсальність самоката в тому, що на ньому можуть їздити люди незалежно від віку і комплекції, вага девайса всього 11,5 кг, а максимальна навантаження до 120 кг.

Випускаючи S3 Pro можна не помітити, що компанія Kuggo врахувала всі побажання і недоліки моделі S3. На Kuggo S3 Pro заставлений мотор, потужністю 350 Вт, максимальна швидкість розгону до 38 км / год, а Li-lon акумулятор забезпечує дальність пробігу до 30 км, при обліку стилю і швидкості їзди.

Залишилися питання?

З радістю проконсультуємо Вас за цінами та характеристиками. Телефонуйте за номерами:

096 524 00 16 (Viber)

95 250 68 24

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...