• Головна
  • Куди піти безкоштовно на перших вихідних листопада у Львові
13:17, 1 листопада 2019 р.

Куди піти безкоштовно на перших вихідних листопада у Львові

Традиційно кореспондент 032.ua підготував для своїх читачів добірку цікавих та безкоштовних подій, які можна  відвідати на вихідних, 2 - 3 листопада, у Львові. 

Виступлять Друга Ріка, Tayanna, та Laud

У суботу, 2 листопада, торгово-розважальний центр Victoria Gardens святкує три роки з дня відкриття. З нагоди свята виступлять Друга Ріка, Tayanna та Laud. Відтак, присутні зможуть насолодитися живим звучанням улюблених хітів, а також справжнім рок-н-рольним драйвом. 

Де? ТРЦ Victoria Gardens (вул. Кульпарківська, 226А); 

Коли? 2 листопала о 17:00;

Скільки? Безкоштовно.

Концерт Богдана Ільницького та Ігоря Владики

Куди піти безкоштовно на перших вихідних листопада у Львові, фото-1

У суботу  гості кав’ярні «Штука» матимуть нагоду послухати концерт дуету скрипаля Богдана Ільницького та  Павла Кропа, який буде грати на контрабасі. У програмі: Coldplay “Viva la vida”; Linkin Park “Get it lucky”; Linkin Park “Secrets”; Океан Ельзи “Не питай”; Michael Jackson “Billie jean”; Adele “Rolling in the deep”; Imagine Dragons “Radioactive”; Michael Jackson “Smooth criminal”; Muse “Resistance”; SOAD “Aerials”; SOAD “Chop suey”; Guns'n'Roses “Welcome to the jungle”; Queen “Show must go on”.

Де? кав’ярня-галерея «Штука» (вул. Котлярська, 8); 

Коли? 2 листопада о 19:00;

Скільки? Безкоштовно. 

Тренінг "Найбільший у світі урок"

Куди піти безкоштовно на перших вихідних листопада у Львові, фото-2

"Найбільший у світі урок" пройде у Львові, його суть у тому, щоб поширити знання про Цілі Сталого Розвитку і наблизити нас до вирішення глобальних проблем. Спікерами тренінгу будуть: громадський діяч, ініціатор щорічної висадки лісів Ігор Дулин, рекрутер компанії PWC Антоніна Курець,  один із директорів просвітницької благодійної організації «Епоха», волонтер відділу освіти у Львові    Kristy Williams,  засновник майстерні ресайклінгу дерева ZHOGLO Іван Жогло та засновниця і керівниця школи риторики й ораторства АҐРУС Ірина Снітинська . 

Коли? 2 листопада, об 11:00

Де? Центрі Митрополита Андрея Шептицького (вул. Хуторівка, 35а)

Скільки? Безкоштовно за реєстрацією

Виступ Mark Tokar quartet

Куди піти безкоштовно на перших вихідних листопада у Львові, фото-3

Колектив виконує власні композиції, або маловідомі твори улюблених джазових сонграйтерів. Ця програма присвячена саксофоністу і композитору Вейну Шортеру, живому класику, учаснику зіркового квінтету Майлса Девіса. Шортер не раз виступав на джаз фестивалях у нашому місті.

Де? арт-центр «Дзиґа» (вул. Вірменська, 35); 

Коли? 2 листопада;

Скільки? Безкоштовно.

Дитячий день у ТРЦ Victoria Gardens

Куди піти безкоштовно на перших вихідних листопада у Львові, фото-4

Цих вихідних торгово-розважальний центр Victoria Gardens святкує три роки з дня відкриття. З нагоди свята у неділю відбудеться низка подій, які можна відвідати разом з дітьми. Упрограмі:  о 16:00 святкування розпочнеться з розваги з аніматорами; 17:00 - майстер-класи з акторської майстерності від акторської школи NIA; о 17:40 - майстер-клас та фотозона, а також відбудеться розіграші призів від першої професійної дитячої модельної школи "Нова імперія"; з 16:00 до 18:00 всі бажаючі зможуть поласувати солодкою ватою; а на завершення, о 18:30 гостей заходу очікує мегазапальна дискотека. 

Де? ТРЦ Victoria Gardens (вул. Кульпарківська, 226А); 

Коли? 3 листопала о 16:00;

Скільки? Безкоштовно.

Концерт Lviv Jazz Trio

Куди піти безкоштовно на перших вихідних листопада у Львові, фото-5

Львів'ян запрошують на лекцію докторів фізико-математичних наук Михайла Зарічного й Андрія Трохимчука за темою "Станіслав Улям: від термоядерної бомби - до біоматематики". Станіслав Улям - видатний дослідник, який народився і навчався у Львові. Він брав участь у проекті "Мангеттен" зі створення атомної, а пізніше водневої бомби, де розв’язав проблему ініціювання початку процесу запалення, винайшов метод “Монте-Карло”, що є одним з найвизначніших числових алгоритмів у царині наукових обчислень.

Де? Tech StartUp School (вул. Акад. Ф. Колесси, 2); 

Коли? 3 листопала о 14:00;

Скільки? Безкоштовно за реєстрацією

Виставка Ірини Каленик Iнтервенція. Вступ

Куди піти безкоштовно на перших вихідних листопада у Львові, фото-6

Проєкт Ірини Каленик розпочатий у 2014 році. Він є суб’єктивним способом читати історію не у термінах зміни епох, послідовності, а так, ніби вона невідступно присутня поруч у вигляді пам’яті образів та смислів. Ви зможете переглянути графічні роботи, де поєднано класичний і авторський друк, змішались різні за смисловим навантаженням образи.

Де? арт-центр «Дзиґа» (вул. Вірменська, 35); 

Коли? до 15 листопада;

Скільки? Безкоштовно.

День американського футболу

Куди піти безкоштовно на перших вихідних листопада у Львові, фото-7

Американський футбол у Львові. Ви зможете відвідати відкрите тренування разом з командою, де ви можете випробувати свої сили у цьому спорті. Навчитися не тільки ловити м'яч, але й кидати його, спробувати себе у ролі ранінбека та кікера, а також приміряти на себе основні елементи футболіста і зробити фото на пам'ять. У програмі  свята: о 12:00 відбудеться початок тренування, а о 14:00 - товариська зустріч з флаг-футболу

Де? Парк культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького (вул. Болгарська, 4); 

Коли? 3 листопада о 12:00;

Скільки? Безкоштовно.  

Виставка Михайла Іваніва «В кадрі. Поза часом»

Куди піти безкоштовно на перших вихідних листопада у Львові, фото-8

У листопаді відкрилася фотовиставка Михайла Іваніва. Відвідувачі зможуть помилуватися буденними пейзажами сонних доріг, ліхтарів, побути немовби поза часом і зосередитись на тому, на що не звертають уваги зазвичай. Кожна робота сповнена солодкого романтизму.

Коли? до 13 листопада, 11:00 - 23:59

Де? “Дзиґа” (вул. Вірменська, 35)

Скільки? Безкоштовно.

Нагадаємо, на вихідних, 2 – 3 листопада, у Львові жителям та гостям міста обіцяють похмуру погоду, натомість, температура повітря у неділю прогріється +15°. Детальніше про погоду на перших вихідних листопада можна дізнатися ТУТ

Всі фото з відкритих джерел.

Більше інформації про культурні події у Львові можна отримати у рубриці “Афіша” на сайті 032.ua.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #куди_піти_на_вихідних #032.ua #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...