• Головна
  • Як у Львові відзначатимуть річницю Листопадового Чину, – ПРОГРАМА
19:08, 30 жовтня 2019 р.

Як у Львові відзначатимуть річницю Листопадового Чину, – ПРОГРАМА

У п'ятницю, 1 листопада, у Львові вшанують 101-у річницю Листопадового Чину та проголошення Західноукраїнської Народної Республіки 

Про актуальні події, які відбудуться з нагоди свята, повідомили у пресслужбі Львівської обласної державної адміністрації.

Святкування розпочнуться 1 листопада о 9:00 біля будівлі Львівської ОДА, що на вулиці Володимира Винниченка, 18, із чаювання зі Січовими стрільцями. 

Об 11:30 відбудеться покладання квітів до Меморіалу воїнам УГА. А також до могил Держсекретаря військових справ ЗУНР Д. Вітовського,коменданта Січових Стрільців М.Галущинського, керівника і засновника «Пласту» О. Тисовського, воїна УГА  С. Левицького на Личаківському кладовищі.

О 12:00 – покладання квітів до могили Президента Національної Ради ЗУНР Євгена Петрушевича та могил сучасних Героїв на полі почесних поховань № 76. 

О 13:00 у Львові до пам’ятника героям ЗУНР та УГА у учасники заходу покладуть квіти. 

Також о 13:00 стартує масштабна Студентська хода від Львівського національного університету імені Івана Франка до Янівського кладовища.  

Зазначимо, у неділю, 3 листопада, у рамках відзначення 101-у річниці утворення Західноукраїнської Народної Республіки, о 15:00 у парку “На валах” відбудеться театралізоване військово-історичне дійство "Бої за Львів". 

Додамо, у середу, 30 жовтня, у Львівському музеї історії релігії представлять Реймське Євангеліє ХІ століття та Віденський Октоїх XII століття. 

Нагадаємо, кореспондент 032.ua підготував для своїх читачів добірку цікавих та безкоштовних подій, які варто відвідати у Львові з понеділка, 28 жовтня, до п’ятниці, 1 листопада. 

Підписуйтесь на наші новини в соцмережах: ФейсбукТвіттерТелеграм!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #річниця_Листопадового_Чину #новини #програма #032.ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,88
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...