• Головна
  • “Шкільне reality 2”: освітян Львівщини запрошують зняти серіал про свою школу
22:06, 25 жовтня 2019 р.

“Шкільне reality 2”: освітян Львівщини запрошують зняти серіал про свою школу

До 1 листопада включно освітяни Львівщини можуть подавати заявки на участь в другому сезоні Всеукраїнського освітнього серіалу “Шкільне reality 2”.

Як розповіли 032.ua у команді проєкту, серіал знімають за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та освітньої краудфандингової платформи GoFundEd.

Авторами та акторами в серіалі виступають учні та вчителі українських шкіл, а кожен епізод базується на реальних поглядах шкільних команд щодо різноманітних питань - від розвитку дитини як особистості до найважливіших аспектів розвитку країни.

Всього до участі в зйомках другого сезону "Шкільного реаліті" відберуть 50 команд, відповідно до поданих заявок. Реєстрація за посиланням.

Учасники зможуть не лише відняти епізод про свою школу, а й пройти базове навчання з відеозйомки та монтажу від професіоналів, спробують себе в акторській майстерності, розкриють свої погляди на актуальні проблеми учнів, візьмуть участь у Всеукраїнському шкільному кінофестилі та отримають цінні призи.

Долучитися до проєкту можна цілком безкоштовно. Учасниками можуть стати команди від 8 до 15 осіб (учні та викладачі).

До слова, учасники першого сезону вже відвідали Львів й відзняли сюжет для стартового ролика, який стане вступною частиною навчання учасників "Шкільного reality 2”.

Зазначимо, що перший сезон серіалу знімали в січні 2019 року за участі 15 команд зі всієї України. По закінченню зйомок та після проведення кінофестивалю, переможцям вручили програмне забезпечення Mozabook та грошову винагороду для реалізації наступних медійних проєктів.

Переглянути всі епізоди першого сезону “Шкільне reality” можна ТУТ.

Додамо, нещодавно львівську вчительку відзначили премією Global Teacher Prize Ukraine за інноваційність.

Нагадаємо, раніше сайт 032.ua розповідав про те, які фільми й серіали знімали у Львові цього року.

Раніше львівську каратистку вигнали з телешоу "ТОП-модель по-українськи". А телепрограма "Ревізор" оцінила львівський аквапарк на безпеку та якість надання послуг.

Підписуйтесь на наші новини в соцмережах: ФейсбукТвіттерТелеграм!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #серіал #зйомки #Львівщина #освіта #вчителі #учні
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...