• Головна
  • Ботанічний сад у Львові запрошує на день відкритих дверей
17:11, 24 жовтня 2019 р.

Ботанічний сад у Львові запрошує на день відкритих дверей

У неділю, 27 жовтня, Львівський ботанічний сад ЛНУ імені Івана Франка, що на вулиці Черемшини, 44, знову відчинить свої двері для усіх охочих. 

Про це повідомили на Facebook-сторінц Ботанічного саду ЛНУ ім.І.Франка.

27 жовтня відбудеться день відкритих дверей у Львівському ботанічному саду, що на вулиці Черемшини, 44.  Всі охочі зможуть відвідати його з 14:00 до 16:00. 

Зазначимо, погода сприятиме прогулянці львів'ян в осінньому ботанічогому саду. За даними ресурсу Sinoptik.ua, в день відкритих дверей, 27 жовтня, у Львові вдень очікують ясну погоду, яка протримається до вечора. Опадів у неділю не прогнозують. Максимальна температура повітря підніметься до +21°. Вітер західний, вдень очікують до 4,6 м/с. За останні 130 років 20 жовтня максимальна температура повітря була +21,5°, а мінімальна становила - 13,2° морозу. 

Довідково. Ботанічний сад Львівського національного університету імені Івана Франка є одним з найстаріших садів України та Східної Європи. Заснований у 1852 році, він має тривалу історію та надзвичайно багату колекцію рослин. 

Додамо, Львів приваблює жителів та гостей міста старими вуличками та цікавою архітектурою різних часів. Відтак, виникає бажання зробити безліч фотографій на згадку про неймовірні місця. Львівський фотограф Ігор Ониськів розповів кореспонденту 032.ua про популярні місця для фотосесій у місті Лева.

Нагадаємо, кореспондент 032.uaзібрав інформацію про графік роботи та перелік адрес магазинів секонд-хендів у самому серці Львова. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #ботсад #день_відкритих_дверей #032.ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,80
EUR
42,67
42,77
PLN
9,80
9,87
Оголошення
live comments feed...