• Головна
  • Куди піти у Львові цього тижня за 0 гривень
14:27, 21 жовтня 2019 р.

Куди піти у Львові цього тижня за 0 гривень

Кореспондент 032.ua підготував для своїх читачів добірку цікавих та безкоштовних подій, які варто відвідати у Львові з понеділка, 21 жовтня, до п’ятниці, 25 жовтня. 

Jam Session в Театрі пива «Правда»

Джем-сейшн – неформальний музичний захід, де музиканти грають імпровізовані соло на мелодії, пісні та прогресії акордів. До «джемів» зазвичай відносять імпровізовану музику без великої підготовки або заздалегідь визначених аранжувань, за винятком того, коли учасники грають відомі джазові стандарти.

Де? Театр пива «Правда» (пл. Ринок, 32);

Коли? 21 жовтня о 19:00;

Скільки? Безкоштовно. 

Вечір фортепіанних каверів від Миколи Лахмана 

Куди піти у Львові цього тижня за 0 гривень, фото-1

У понеділок меломанів запрошують провести вечір у компанії піаніста Миколи Лахмана та його фортепіанних версій відомих композицій. У програмі звучатимуть авторські версії мелодій "The Beatles", Стінґа, Джо Кокера та інші популярні мотиви. Музики забагато не буває. 

Де? кав’ярня-галерея «Штука» (вул. Котлярська, 8); 

Коли? 21 жовтня о 19:00;

Скільки? Безкоштовно. 

 AR виставка "Кишенькове місто - Львів"

Куди піти у Львові цього тижня за 0 гривень, фото-2

Метою проєкту "Кишинькове місто" є спроба показати цінну історичну архітектуру з нового боку і в результаті привернути увагу до потреби їх оцифрування. Для того, щоб побачити цифрові моделі старовинних палаців, оцифровані музейні колекції або прогулятися віртуальними храмами і дізнатися про них щось цікаве, тепер можна у смартфоні. Кишенькове місто — Львів можна роздивлятися на відстані зігнутої руки, у смартфоні. Все це — у форматі AR виставки, яка триватиме до 22 листопада. 

Де? Центр Шептицького, хол першого поверху (вул. Стрийська, 29а); 

Коли? 22 жовтня о 18:30;

Скільки? Безкоштовно.

Презентація книги Марічки Паплаускайте "Бог дивовижних людей та інших грішників"

Куди піти у Львові цього тижня за 0 гривень, фото-3

"Бог дивовижних людей та інших грішників" - це історії про дивовижних людей, створені засобами художнього репортажу. Герої книги: пастор, який врятував тисячі залежних від вулиці й наркотиків дітей у Маріуполі, науковець, якого викрали та ув’язнили бойовики «ДНР», а також власниця успішного бізнесу, новонавернений християнин, засуджений довіку за вбивства та зґвалтування. Кожен з них сконцентрував у собі неймовірну енергію та готовність усупереч обставинам бути чи залишитися людиною: щирою, складною, відкритою, вразливою, доброю, суперечливою, талановитою.

Де? Центр Шептицького (вул. Стрийська, 29а); 

Коли? 23 жовтня о 16:00;

Скільки? Безкоштовно.

Концерт Impressions Quartet  

Куди піти у Львові цього тижня за 0 гривень, фото-4

Impressions Quartet – молоді виконавці, учасники та випускники Львівської джазової школи.
Квартет виконує джазові стандарти у власних та традиційних аранжуваннях. Учасники: Ігор Лапка – контрабас, Ляна Гавришкевич – фортепіано, Олексій Жданов – гітара, Іван Прокудін – барабани. 

Де? арт-центр «Дзиґа» (вул. Вірменська, 35); 

Коли? 24 жовтня о 20:00;

Скільки? Безкоштовно.

Презентація книжки Зої Звиняцьківської "In Progress. Дрес-код України доби Незалежності".

Куди піти у Львові цього тижня за 0 гривень, фото-5

Видання "In Progress. Дрес-код України доби Незалежності" присвячено моді України доби Незалежності. Тут є все: від божевільного пострадянського авангарду 90-х та важкого гламуру 2000-х до радикальних концептуальних пошуків початку 10-х, сучасного поміркованого консюмеризму та останніх еко-трендів. Це розповідь про те, чим жили люди в Україні з 1991 року — і аж до сьогодення. Авторка Зоя Звиняцьківська – історикиня моди, fashion-критикиня, журналістка, культурологиня, за фахом мистецтвознавиця. Досліджує структури культурних і соціальних кодів, використовуючи моду та одяг в якості інструменту дослідження.

Де? Центр Шептицького (вул. вулиця Стрийська, 29); 

Коли? 24 жовтня о 19:00;

Скільки? Безкоштовно за реєстрацією.

Виступ гурту "Terry Band Cover Show"

Куди піти у Львові цього тижня за 0 гривень, фото-6

Акустичні виступи стали справжнім трендом цих років, оскільки можна почути відомі пісні в новій інтерпретації з легким та безцінним звучанням. У гурту "Terry Band Cover Show" немає обмежень репертуару та рамок щодо виконання пісень. У репертуарі виконавців класичні зарубіжні хіти: The Beatles, Joe Cocker, Shocking Blue, Elvis Presley, також пісні українських виконавців: AYANNA, KAZKA, Дорн, Монатік, Время и Стекло, PianoБой, Сергій Бабкін та завжди актуальні: Bon Jovi, Blur, Tom Jones, Брати Гадюкіни, звісно, й народні пісні. 

Де? Паб "Білий лев" (вулиця Лесі Українки, 15); 

Коли? 24 жовтня о 20:00;

Скільки? Безкоштовно.

Виступ гурту "Open Blues Band" 

Куди піти у Львові цього тижня за 0 гривень, фото-7

Львів'ян запрошують на виступ "Open Blues Band" - це проєкт у якому грають музиканти, що кілька десятиліть творять музичне обличчя Львова. Це Олександр Балабан, Юрій Шаріфов та Олександр Мельник. 

Де? Кав'ярня "Львівська копальня кави" (площа Ринок, 10); 

Коли? 25 жовтня о 19:00;

Скільки? Безкоштовно. 

Концерт струнного дуету Богдана Ільницького і Павла Кропа

Куди піти у Львові цього тижня за 0 гривень, фото-8

Концерт дуету Богдана Ільницького (скрипка) і Павла Кропа (контрабас). У програмі: One Republic – Secrets; Beatles - Hey jude; Linkin park – Numb; Michael Jackson - Smooth criminal; Adele -Rolling in the deep; Muse – Resistanсe; ОЕ - Не питай, Холодно. А також присутні зможуть почути головну тема з к/ф «Мисливці за привидами» та з «Гри престолів»..

Де? кав’ярня-галерея «Штука» (вул. Котлярська, 8); 

Коли? 25 жовтня о 19:00;

Скільки? Безкоштовно. 

Додамо, протягом 21-25 жовтня львів’янам та жителям міста обіцяють теплу погоду, максимальна температура повітря прогріється до +24°.

Нагадаємо, кореспондент 032.ua поспілкувався з Наталею Борзовою, тією, хто створює музику вулиць міста, і дізнався, як це - бути вуличним музикантом у Львові, адже на центральних вулицях міста десятки різноманітних музикантів щодня надихають місцевих і туристів своєю творчістю. 

Всі фото - з відкритих джерел.

Більше інформації про культурні події у Львові можна отримати у рубриці “Афіша” на сайті 032.ua. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #куди_піти #події_тижня #032.ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,63
39,72
EUR
42,67
42,73
PLN
9,91
9,95
Оголошення
live comments feed...