• Головна
  • У Львові проведуть реконструкцію найскладнішого перехрестя у центрі міста
16:43, 18 жовтня 2019 р.

У Львові проведуть реконструкцію найскладнішого перехрестя у центрі міста

Сьогодні, 18 жовтня, у Львові виконком надав функції замовника на реконструкцію  вулиці Вітовського і перехрестя вулиці Сахарова  ЛКП «Львівавтодор».

Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Відтак, 18 жовтня, виконавчий комітет надав ЛКП «Львівавтодор» функції замовника на проектування та реконструкцію об’єктів:

  • перехрестя вулиць Академіка А. Сахарова — І. Нечуя-Левицького — М. Коперника — Д. Лукіяновича — Д. Вітовського — Героїв Майдану та вул. Академіка А. Сахарова (від вул. Б. Романицького до вул. І. Нечуя-Левицького), вул. М. Коперника (від вул. М. Вербицького до вул. І. Нечуя-Левицького), вул. Героїв Майдану (від вул. Братів Тимошенків до вул. Д. Вітовського)».
  •  вул. Д. Вітовського, а саме- від будинку № 55 до вул. Грецької.

Зазначимо, ЛКП «Львівавтодор» має отримати вихідні дані для проектування, розробити у проектних організаціях та затвердити проектно-кошторисну документацію об’єктів та здійснити їх реконструкцію.

Додамо, у Львові планують продовжити ремонт головних магістралей та капітальний ремонт дорожнього покриття. А також у вівторок, 16 жовтня,  на пл. І. Франка встановили обмежуючі стовпці для забезпечення дотримання правил дорожнього руху водіями приватних авто. 

Нагадаємо, як повідомив кореспондент 032.ua, 17 жовтня п'яний водій застряг у незастиглому бетоннному покритті на вулиці Замарстинівська, яка закрита для ремонту. Фото пригоди - у матеріалі. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #новини #реконструкція_дороги
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,13
39,22
EUR
42,65
42,75
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...