• Головна
  • 25-річний атовець із друзями затримали чоловіка, що днями вдарив ножем пасажира трамваю
11:21, 17 жовтня 2019 р.

25-річний атовець із друзями затримали чоловіка, що днями вдарив ножем пасажира трамваю

25-річний учасник бойових дій Ігор Галушка разом з друзями затримали розшукуваного злочинця, який днями вдарив ножем у груди пасажира трам ваю №8. Зловмисника передали поліцейським.

Про затримання чоловіка 17 жовтня повідомила пресслужба ГУ Нацполції у Львівській області. 

У повідомленні поліції сказано, що напередодні близько 21:20 на просп. Червоної Калини у Львові 25-річний атовець, який був свідком подій у трамваї 13 жовтня, впізнав зловмисника і разом з друзями затримали його та передали працівникам поліції.

Затриманий – 36-річний житель Мостиського району. Зараз правоохоронці проводять слідчі дії, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Додамо, за інформацією пресслужби Патрульної поліції Львівщини, про огляді патрульні виявили у чоловіка розкладний ніж.

У поліції не назвали імені атовця, який затримав чоловіка, однак, за інформацією голови “Варта 1” Ігоря Зінкевича, це 25-річний львів’янин Ігор Галушка. Цю інформацію він підтвердив і журналісту 032.ua.

Ігор Галушка/Facebook

Ігор Галушка/Facebook

За інформацією ZAXID.NET, у 2017 році бойць полку "Азов" Ігор Галушка отримав важке поранення на Донбасі. Снайпер терористів влучив йому в голову і медики у Дніпрі дивом врятували йому життя.

Нагадаємо, 13 жовтня ввечері у трамваї №8 45-річний львів’янин помітив чоловіків, які намагаються вкрасти телефон у пасажирки. Він спробував їм перешкодити, а після цього один із злодіїв вдарив чоловіка ножем у груди і втік. 

Свідком цього став Ігор Галушка, який упізнав та затримав зловмисника.

Щодо інциденту у трамваї відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 8 років. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо також, після цього випадку у трамваї у “Львівелектротрансі” заявили про намір обладнати камерами спостереження салони усього електротранспорту Львова.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#АТО #трамвай #напад #затримання #холодна зброя
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...