• Головна
  • На Львівщині нетверезий 14-річний мотоцикліст збив пішохода
10:47, 16 жовтня 2019 р.

На Львівщині нетверезий 14-річний мотоцикліст збив пішохода

У вівторок, 15 жовтня, на автодорозі «Жидачів-Журавно» в одному з сіл Жидачівського району 14-річний водій мотоцикла «Спарк» скоїв наїзд на пішохода.

Про це повідомили у прес-службі поліції Львівської області.

15 жовтня близько 2:25 сталася ДТП на автодорозі «Жидачів-Журавно» в одному з сіл Жидачівського району. 14-річний мешканець Жидачівського району, керуючи мотоциклом «Спарк», скоїв наїзд на пішохода, 26-річного мешканця міста Стрий.

Внаслідок автопригоди постраждало троє осіб, двоє з них - неповнолітні. Відтак, тілесні ушкодження отримали пішохід, водій мотоцикла та його пасажир віком 16 років. Відомо, водійського посвідчення водій мотоцикла не отримував. За висновками медиків, 14-річний водій транспортного засобу перебував у стані алкогольного сп’яніння. 

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Поліцейські встановлюють обставини події.

Додамо, 14 жовтня у Львові на проспекті Чорновола зіткнувся мотоцикл та Range Rover. У пригоді постраждав мотоцикліст, який отримав травми. Як повідомив кореспондент, цього дня близько 12 години на Об'їзній дорозі Львова (траса Київ - Чоп), біля села Ямпіль також  сталася дорожньо-транспортна пригода.

Нагадаємо, сьогодні, 16 жовтня, у місті Львові та смт. Рудно призупинили подачу електроенергії до низки вулиць. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #новини #ДТП
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,95
40,03
EUR
43,12
43,18
PLN
9,97
10,02
Оголошення
live comments feed...