• Головна
  • У Львові соціальним роликом закликали власників котів стерилізувати своїх улюбленців
15:11, 10 жовтня 2019 р.

У Львові соціальним роликом закликали власників котів стерилізувати своїх улюбленців

10 жовтня, ЛКП "Лев" оприлюднило новий соціальний ролик, у якому працівники комунального підприємства закликали власників котів стерилізувати своїх улюбленців.

Як повідомили кореспонденту 032.ua у прес-службі підприємства, гаслом ролика є фраза "Не доводь до трагедії - стерилізуй!".

Таким чином львів'янам, у яких є домашні улюбленці хочуть пояснити, що стерилізація - це не лише безпечно для тварин, але й допоможе уникнути неконтрольованої народжуваності безпритульних тваринок.

"Стерилізація збільшує тривалість життя, запобігає появі онкологічних захворювань, запаленню молочних залоз, полікістозу, тобто запаленню матки. Це не шкода, це - турбота про домашніх тварин", - пояснив головний лікар ЛКП "Лев", Андрій Пінчук.

За словами директорки підприємства Оксани Кошак, щодня львів'яни знаходять на вулицях міста десятки кошенят, які опинилися на вулиці. Причиною цьому є те, що котів вчасно нестерилізували через міфи про шкоду такої процедури для здоров'я тварини.

"За результатами червневого підрахунку котів у Львові, які живуть на вулиці, ми виявили, що з 6 тисяч таких муркотунів значний відсоток - це саме викинуті на вулицю нестерилізовані тварини. Не виключаємо, що господарі вирішили їх позбутися через галасливість та агресивність у період спарювання", - додала Оксана Кошак.

Відтак, у ЛКП "Лев" сподіваються, що історія покинутих кошенят з соціального ролика спонукає господарів чотирилапих стерилізувати своїх улюбленців, аби на вулицях Львова не було залишених напризволяще тварин.

Нагадаємо, нещодавно у Львові мерія заборонила використання тварин у цирках.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,05
EUR
42,99
43,03
PLN
9,87
9,91
Оголошення
live comments feed...