• Головна
  • Інформацію стосовно участі «Фармак» у кримінальному провадженні у Республіці Молдова - спростовано
Новини компаній
17:00, 8 жовтня 2019 р.

Інформацію стосовно участі «Фармак» у кримінальному провадженні у Республіці Молдова - спростовано

Новини компаній

Нещодавно низка недобросовісних українських ЗМІ поширювали недостовірну інформацію про те, що Компанія «Фармак» стала фігурантом у кримінальному провадженні на території Республіки Молдова. Національний антикорупційний центр Республіки Молдова спростував ці дані.

«Стосовно виробника ПАТ «Фармак» не було відкрито кримінального провадження у зв'язку з публічними торгами №180358 від 30.11.2018 року стосовно придбання аналогів інсуліну з метою реалізації Національної програми профілактики та  лікування цукрового діабету на 2019 рік у Республіці Молдова», - йдеться в офіційному повідомленні Національного антикорупційного центру  Республіки Молдова.

«Фармак» звертається до всіх ЗМІ, що поширювали недостовірну інформацію про участь «Фармак» у кримінальному провадженні у Республіці Молдова, спростувати дану інформацію, як недостовірну та таку, що завдає шкоди діловій репутації компанії, а також запрошує завжди звертатися до компанії за офіційними коментарями для перевірки будь-якої інформації «Фармак» перед її поширенням.  

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,74
EUR
42,68
42,75
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...