• Головна
  • Інтернет-супермаркет Bigom - швидка доставка якісної продукції у Ваш офіс
Новини компаній
11:00, 7 жовтня 2019 р.

Інтернет-супермаркет Bigom - швидка доставка якісної продукції у Ваш офіс

Новини компаній
Інтернет-супермаркет Bigom - швидка доставка якісної продукції у Ваш офіс

У наш час зручно купувати в інтернет-магазинах, в яких є все необхідне для життя. Крім того, є прекрасна можливість замовити послугу доставки продуктів в офіс у Львові. За таких умов економляться гроші та час. Це відмінний варіант для тих людей, які звикли витрачати час з користю. У спокійній атмосфері можна вибрати бажаний продукт. Крім того, не потрібно довго стояти в черзі, що так втомлює. 

Найголовніше - це звертатися тільки в перевірену компанію, яка гарантує якість продукції і високий сервіс обслуговування.

Складно зосередитися на виконанні будь-якого завдання, якщо Ваш шлунок порожній і вимагає їжі. Тим більше, якщо до закінчення робочого дня ще кілька годин, а гора звітів ніяк не зменшується. Настав час перепочити. Інтернет-супермаркет «Бігом» готовий вирішити Вашу проблему. Смачні, корисні, першокласні товари доставлять до вас в офіс. Вам всього лише потрібно перейти за посиланням http://www.bigom.lviv.ua/?tracking=5d95bb69f0f55та зробити замовлення. 

Інтернет-супермаркет Bigom - переваги співпраці

За роки роботи інтернет-супермаркет Bigom продемонстрував своїм клієнтам професіоналізм та надійність. Понад 100 компаній звертаються до них знову і знову - щоб забезпечити свій офіс всім необхідним. На їхньому сайті можна побачити великий асортимент продукції. А саме:

  • фрукти та овочі;

  • молочну продукцію;

  • бакалію;

  • солодкі вироби;

  • чай,каву;

  • побутову хімію;

  • побутові товари;

  • канцелярію.

Інтернет-супермаркет «Бігом» швидко опрацьовує всі замовлення і виконує доставку товарів в офіс, без будь-яких затримок. До додаткових плюсів співпраці з компанією можна віднести:

  1. Широкий асортимент вибору продукції. Навіть найвибагливіший клієнт зможе підібрати для себе оптимальне рішення. Якщо необхідний товар відсутній, то зателефонуйте їм і команда Бігом зробить все можливе щоб запропонувати його Вам.

  2. Доступні ціни. Відсутня додаткова плата за упаковку, обслуговування, поверх та вагу. Вам потрібно лише оплатити товар.

  3. Безкоштовна доставка товарів в офіси компаній. Доставка здійснюється на наступний день в призначений час і місце. Існує кілька варіантів оплати. Покупець вибирає найзручніший для нього спосіб. Оплатити товар можна - готівкою, банківською картою, по перерахунку або на сайті.

  4. Доставляють товар в комору. Кур'єр занесе товар саме туди, куди Вам потрібно. Це може бути комора, кухня, склад. Кур'єри завжди доброзичливі і зустрічають покупця з посмішкою.

Якщо виникли додаткові питання – можна звернутися до менеджера. Фахівці нададуть відповіді на всі питання, які стосуються вибору і придбання товару. Високоякісна продукція, доступні ціни, якісне обслуговування і оперативність - це те, що неодмінно Вам сподобається. Оформивши замовлення на сайті - Ви заощадите свій час і сили. Надійність компанії перевірена роками.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,77
EUR
42,60
42,70
PLN
9,88
9,93
Оголошення
live comments feed...