• Головна
  • Двох засуджених, що втекли з колонії у Миколаєві, впіймали у Львові
16:23, 31 грудня 2012 р.

Двох засуджених, що втекли з колонії у Миколаєві, впіймали у Львові

Напередодні Нового року з Миколаївської виправної колонії втекли двоє засуджених. Завдяки спільним зусиллям підрозділів транспортної міліції та Державної пенітенціарної служби України вже увечері втікачів впіймали у Львові.-

Про це повідомив підрозділ зв’язків із громадськістю Управління МВС України на Львівській залізниці.

Як йдеться в повідомленні, 30 грудня 2012 року в Управління МВС України на Львівській залізниці надійшло орієнтування про те, що з Миколаївської виправної колонії Управління Державної пенітенціарної служби України у Львівській області скоїли втечу двоє засуджених: 21 річний громадянин Д., мешканець Дніпропетровської області, засуджений у 2009 році за пограбування до 7 років позбавлення волі та 20 річний громадянин В., мешканець Волинської області, засуджений у 2009 році за крадіжку до 4 років позбавлення волі.

Відповідно до плану взаємодії між підрозділами транспортної міліції та Державної пенітенціарної служби України, було посилено патрулювання на об’єктах залізничного транспорту та прилеглих територіях, створено шість спільних пошукових груп у кількості 36 чоловік із працівників міліції громадської безпеки та карного розшуку, організовано супроводження приміських та пасажирських поїздів щодо виявленню та розшуку засуджених.

«На усіх станціях і пунктах зупинки приміських поїздів у межах міста були виставлені посилені наряди патрульної служби міліції. Усі приміські поїзди, які прибували на станцію Львів та відправлялися з Головного чи приміського вокзалів, супроводжувалися посиленими нарядами роти патрульної служби по охороні громадського порядку та супроводженню поїздів при Управлінні МВС України на Львівській залізниці та лінійних відділів на станціях Львів, Стрий, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Волинського лінійного відділу», – поінформував підрозділ зв’язків із громадськістю Управління МВС України на Львівській залізниці.

О 20 годині 25 хвилин працівники транспортної міліції та співробітники Управління Державної пенітенціарної служби України у Львівській області у приміському залі Головного вокзалу станції Львів затримали та доставили в чергову частину лінійного відділу засудженого Д.

О 21 годині 05 хвилин спільна пошукова група у складі працівників лінійного відділу на станції Львів та Управління Державної пенітенціарної служби України у Львівській області на території приміського вокзалу затримала засудженого В.

Підводячи підсумки проведених оперативно-розшукових заходів, начальник Управління МВС України на Львівській залізниці, полковник міліції Володимир Дитюк наголосив: «Під час затримання втікачів правоохоронці продемонстрували злагодженість та високі професійні навички. Засуджені навіть не очікували таких швидких дій міліції».

Оперативна група Миколаївської виправної колонії Управління Державної пенітенціарної служби України у Львівській області доставила затриманих осіб до закладу.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...