• Головна
  • Наступного тижня у Львові гостюватимуть діти зі Сходу України
11:01, 2 жовтня 2019 р.

Наступного тижня у Львові гостюватимуть діти зі Сходу України

З 12 до 15 жовтня, до Львова завітають діти зі Сходу країни, у рамках культурно-патріотичного проекту "Єдність", за сприяння Міжнародного Благодійного Фонду "Інститут благодійності" та Львівської міської ради.

Як повідомили у прес-службі Львівської міської ради, проект реалізують у місті уже вчетверте, тому для дітей, традиційно, підготували цікаву пізнавальну програму.

У Львові гостюватимуть діти, які постраждали від військових дій на Сході України, діти з окупованих територій, діти з багатодітних родин, діти з інвалідністю, діти учасників АТО та діти, які перебувають у складних життєвих обставинах. Загалом приїде 23 дітей, віком 4  16 років.

Додамо, для дітей влаштують низку екскурсій. Зокрема, екскурсії центральною частиною міста, екскурсії у Майстерні шоколаду, Музеї народної архітектури і побуту у Львові імені Климентія Шептицького, артгалереї "Вишинської", музеї "Територія терору".

Для діток проведуть майстер-класи із виготовлення карамелі, мила, а ще організують поїздку на ковзанку в King Cross Leopolis та екскурсію поїздом "Чудо тур". А також запланований похід на вежу ратуші.

Нагадаємо, раніше журналістка 032.ua розповідала про те, як найчастіше називали дітей на Львівщині у першій половині 2019 року. За статистикою у період з січня по травень 2019-го року найпопулярнішими для хлопчиків були імена Матвій та Максим, які упродовж останніх років не втрачають перших позицій у рейтингу. Імʼя Артем на третьому місці, як і останні пʼять років. На четвертому – Данило, п’ятому – Олександр.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #діти #імена #рейтинг #топ
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,92
EUR
42,95
43,02
PLN
9,90
9,98
Оголошення
live comments feed...