• Головна
  • Як виглядає новий громадський простір на Сихові, - ФОТО
21:07, 1 жовтня 2019 р.

Як виглядає новий громадський простір на Сихові, - ФОТО

Неподалік кінцевої зупинки трамваю на Сихові, на проспекті Червоної Калини, 121-125, облаштували громадський простір.

Як повідомили в прес-службі ЛМР, роботи на цьому об’єкті розпочались в червні 2019 року.

На території цього громадського простору вже встановили освітлення, висадили зелені насадження, встановили вуличні меблі, облаштували зручний заїзд для людей на візочках та матерів із колясками, а також встановили велостійки та смітники.

Облаштування громадського простору на Сихові проводилися за кошти міського бюджету Львова. Загальна вартість робіт становить 4 млн 100тис грн.Виконувала роботи підрядна організація ТОВ „Альтбуд-ЛВ“.

Ось як виглядає новий громадський простір на проспекті Червоної Калини:

Додамо, проект облаштування цього громадського простору був розроблений за ініціативи мешканців. Оскільки поруч розташована кінцева трамвайна зупинка, то в мешканців прилеглих будинків виникла потребау зручному шляху до зупинки. Це і стало поштовхом до розробки проекту.

Нагадаємо, на місці громадського простору, що на вулиці Кульчицької, 18, хочуть збудувати готель та спорткомплекс. Мешканці вулиці об’єднались проти забудови, а суперечку між Львівською міськрадою та ТзОВ "Спортивний клуб Сокіл" розглядають у суді. Дізнатися деталі конфлікту, який виник навколо простору на вулиці Кульчицької, 18, можна ТУТ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua #Сихів
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...