• Головна
  • Львів'янка вимагає встановити прилад для вимірювання забруднення повітря на Пластовій
20:01, 27 вересня 2019 р.

Львів'янка вимагає встановити прилад для вимірювання забруднення повітря на Пластовій

27-го вересня львів'янка Марія Щебет зареєструвала електронну петицію до Львівської міськради з вимогою встановити прилад для вимірювання забруднення повітря на вулиці Пластовій, 13 у Львові.

Про це повідомляє кореспондентка сайту 032.ua.

За словами авторки петиції, Львів недавно приєднався до світової тенденції моніторингу забруднення повітря в режимі онлайн, з доступом до результатів усіх користувачів інтернету. Зараз у Львові діє такий прилад на вул. Клепарівській, де фіксуються перевищення шкідливих речовин у повітрі і негативний вплив на здоров'я.

"Вважаю, що такі прилади, в першу чергу, повинні бути встановлені поблизу промислових підприємств, з метою контролю екологічності їхньої діяльності. Саме тому, пропоную встановити такий вимірювальний прилад на вул. Пластовій, 13 (житловий будинок, найближче розташований до львівських очисних споруд) з метою постійного відстежування шкідливого впливу на населення", – йдеться у петиції МаріЇ Щебет.

Станом на 16:36 27-го вересня петиція набрала 57 голосів. Для розгляду у Львівській міськраді звернення має набрати 500 підписів львів'ян. До кінця збору підписів залишилось 60 днів.

Нагадаємо, раніше 032.ua повідомляв, що у Львові вимагають збудувати багаторівневий паркінг на вулиці Куліша. Автор петиції пропонує збудувати паркінг на 1000 автомобілів та залишити його в комунальній власності. На його думку, такий паркінг завжди буде приносити дохід в бюджет. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,73
39,83
EUR
42,75
42,84
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...