• Головна
  • Поліцейські закликають мешканців Львівщини добровільно здавати зброю
11:01, 27 вересня 2019 р.

Поліцейські закликають мешканців Львівщини добровільно здавати зброю

У Львівській області розпочався місячник добровільної здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спецзасобів, які зберігаються незаконно, і при цьому уникнути кримінальної відповідальності.

За даними львівських правоохоронців, місячник добровільної здачі зброї триватиме з 1 по 31 жовтня.

Основна мета таких заходів  протидія незаконному розповсюдженню зброї та перекриття каналів її надходження у кримінальне середовище.

Поліцейські закликають мешканців Львівщини добровільно здавати зброю, фото-1

Фото: google.com

Аби здати усі вище перелічені об'єкти, які зберігаються неналежним чином (без дозволів, реєстрації тощо), громадянам слід звернутись у будь-який відділ чи відділення поліції або безпосередньо до правоохоронців.

Місячник стосується також власників мисливської зброї, які повинні добровільно здати її правоохоронцям, щоб потім легалізувати (зареєструвати на себе та отримати у користування).

Додамо, що за незаконне зберігання зброї та боєприпасів передбачається кримінальна відповідальність за ст. 263 ККУ у вигляді позбавлення волі від 3 до 7 років. Частина 3 цієї статті передбачає звільнення від кримінальної відповідальності осіб, котрі добровільно здали зброю, бойові припаси, вибухові речовини або вибухові пристрої, які вони зберігали без передбаченого законом дозволу.

Нагадаємо, сьогодні, 27-го вересня у Львові на кінцевій зупинці трамвая, що курсує за маршрутом №6 виявили тіло людини без ознак життя.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #зброя
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...