• Головна
  • Кремезний чоловік привів Ольгу Фреймут купувати квартиру у Львові
Нам пишуть
11:30, 28 грудня 2012 р.

Кремезний чоловік привів Ольгу Фреймут купувати квартиру у Львові

Нам пишуть

Ольга Фреймут, обличчя «Нового каналу», підписала документи про купівлю квартири у Львові.

Галичанка за походженням, телеведуча безліч разів зізнавалася в коханні місту Лева з екранів телевізорів, а тепер вирішила довести серйозність своїх слів. Ольга зізнається, що завжди любила міста з душею, а у Львова душа особлива: багатогранна, гонорова і відкрита для всіх. Ведуча захотіла поділитися львівською атмосферою зі своєю донькою Златою і запевнила, що приїжджатиме до Львова якомога частіше, здебільшого на вихідних.
«Квартира вихідного дня», як назвала нове помешкання Ольга Фреймут, розташована у затишному зеленому районі міста, віддалік від центру. Телезірка стала новою сусідкою мешканців масиву «Пасічний».

«Я щиро люблю історичний центр міста, але навіть не розглядала варіант купівлі помешкання там. Часто люди, що живуть в самому серці Львова, припиняють помічати його красу, захоплюватись вуличками, будинками. Я хочу зберегти в собі це відчуття», – пояснила телеведуча.

У новій квартирі Ольга Фреймут збирається відновлювати сили після бурхливого столичного ритму, насолоджуватися спокоєм та свіжим повітрям.
Оформити документи на житло елегантна телеведуча приїхала зі своїм охоронцем. Вона розповіла, що дизайн її нової квартири буде максимально простим, адже в помешканні вона найбільше цінує простір та функціональність. Не зраджуючи улюбленій класиці, Ольга Фреймут обрала для інтер’єру бежево-білі відтінки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,60
39,85
EUR
42,70
42,84
PLN
9,80
9,92
Оголошення
live comments feed...