• Головна
  • На Львівщині знешкоджено канал контрабандного переміщення зброї на територію України
16:41, 27 грудня 2012 р.

На Львівщині знешкоджено канал контрабандного переміщення зброї на територію України

Прокуратурою Львівської області здійснюється процесуальне керівництво досудовим розслідуванням кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.201 КК України.

Слідчим відділом УСБУ у Львівській області з'ясовано, що наприкінці листопада поточного року громадянин Л. з-за кордону міжнародними поштовими відправленнями надіслав в адресу, не обізнаних з його злочинним наміром трьох мешканців Львівщини, вогнепальну зброю та предмети до неї. При цьому, умисно приховав їх серед комплектуючих до комп'ютерної техніки.

Проте, коли вказані міжнародні поштові відправлення надійшли в зону митного контролю одного з митних постів Львівської митниці, були виявлені та вилучені працівниками правоохоронних органів Львівщини.

Як повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області за результатами проведених у вказаному кримінальному провадженні ряду слідчих дій, зокрема обшуків, виявлено та вилучено велику кількість комплектуючих до різного виду вогнепальної зброї.

На даний час, до підозрюваного застосовано міру запобіжного заходу у вигляді застави, а  на предмети злочину накладено арешт.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...