• Головна
  • Битва за «Корвалол» - "особливості" захисту права інтелектуальної власності в Україні, - ВІДЕО
Новини компаній
11:00, 20 вересня 2019 р.

Битва за «Корвалол» - "особливості" захисту права інтелектуальної власності в Україні, - ВІДЕО

Новини компаній

Журналісти програми "Гроші", що виходить на телеканалі "1 + 1" провели своє власне розслідування і з'ясували, які складнощі виникають іноді на українському фармацевтичному ринку. Ситуацію на ринку, за підсумками свого розслідування, вони вважають досить сумною.

Програма вже викладена на Ютубі. "Безлад, корупція, рейдерство і розбирання за мільярди з ваших кишень - це реалії сучасної фармацевтики", - сказано в описі цього відео.

Журналісти задалися питанням, чому в наших аптеках є препарати - двійники. Які ліки справжні, якщо назви майже однакові? Ситуацію з двійниками "Гроші" розглядали на прикладі такого популярного препарату, як "Корвалол". виявляється, за звичайний "Корвалол" йдуть неабиякі бої між фармацевтичними гігантами.

 Битва за «Корвалол» - "особливості" захисту права інтелектуальної власності в Україні, - ВІДЕО, фото-1

Коли ринок препарату стабільний і становить 100 мільйонів гривень, тут є за що поборотися. Про ситуацію з "Корвалол" журналістам "Грошей" розповіли Дмитро Таранчук, директор з правового забезпечення АТ «Фармак», Дмитро Роденко, директор маркетингового агентства «Міжнародна маркетингова група», керівник проекту «Відкритий суд» Станіслав Батрин, також радник Президента України Олег Устенко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,12
39,20
EUR
42,65
42,75
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...