• Головна
  • Львів’ян просять купувати піротехніку у спеціалізованих магазинах
15:11, 26 грудня 2012 р.

Львів’ян просять купувати піротехніку у спеціалізованих магазинах

Начальник управління Державного нагляду з пожежної безпеки Орест Галонько закликає львів’ян та мешканців області купувати піротехнічні засоби виключно у спеціалізованих магазинах. Про це він наголосив сьогодні під час прес-конференції.

Він пояснив, що піротехніку слід купувати у магазинах, де є відповідні дозволи. Ці дозволи зазвичай вивішують на видні місця, до прикладу на вітрини. А ось на ринках такі речі купувати не варто, каже О.Галонько, бо вони можуть виявитися підробленими, або дешевими китайськими, які можуть нести небезпеку для здоров’я людини. «Дуже небезпечно купувати піротехніку на ринках, адже не відомо, як вона може вистрілити», - каже Орест Галонько.

Перед тим як купувати піротехнічні засоби варто звернути увагу на наявність інструкції до виробу, додає начальник відділу забезпечення масових заходів управління громадської безпеки ГУ МВСУ у Львівській області Ігор Гнилюх. «У кожного виробу є інструкція про застосування. В Україні жоден виріб не отримає ліцензію, якщо на ньому немає інструкції державною мовою. Якщо ж у ній є 3-4 помилки, або кілька незнайомих букв, то це точно підробка, яка невідомо де виготовлена», – зазначив він.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,93
39,99
EUR
43,05
43,10
PLN
9,94
9,99
Оголошення
live comments feed...