• Головна
  • У Львові поліція розслідуватиме ситуацію з "дідівщиною" у одному з гуртожитків
18:17, 18 вересня 2019 р.

У Львові поліція розслідуватиме ситуацію з "дідівщиною" у одному з гуртожитків

У львівській поліції обіцяють розслідувати ситуацію з можливим побиттям студентів другого курсу їхніми старшими колегами-третьокурсниками.

Про це повідомляє кореспондент сайту 032.ua з посиланням на речницю ГУ НП у Львівській області Світлану Добровольську.

"Інформація про подію внесена в Журнал єдиного обліку. Поліцейські встановлюють усі обставини інциденту та причетних осіб. Вирішується питання правової кваліфікації", - йдеться у повідомленні правоохоронців.

Нагадаємо, 17 вересня у низці львівських ЗМІ оприлюднили інформацію та відео про те, що у гуртожитку одного з навчальних закладів Львова, студенти третього курсу нібито побили другокурсників.

За попередньою інформацією, старші хлопці виламали двері у кімнату в гуртожитку Львівського професійного училища технологій та сервісу, а потім жорстоко побили сплячих. Про інцидент між майбутніми кухарами-кондитерами повідомили активісти, які й надали журналістам відео.

За непідтвердженими даними, потерпілі бояться звернутися до адміністрації вишу та правоохоронців, а старші хлопці нібито були напідпитку та хотіли "віддячити" молодшим за образу.

Керівництво училища виселило усіх учасників конфлікту з гуртожитку та обіцяє провести службову перевірку. Розслідувати ситуацію пообіцяли також у Львівській ОДА.

Нагадаємо, у Львові поліцейські оштрафували водія маршрутки за їзду тротуаром.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...