• Головна
  • У Львові відбудеться марафон на підтримку політв’язнів: долучиться Олег Сенцов
10:01, 22 вересня 2019 р.

У Львові відбудеться марафон на підтримку політв’язнів: долучиться Олег Сенцов

Завтра, 22 вересня, у Львові біля пам’ятника І. Франкові, на вул. Університецькій,1 о 12 годині відбудеться правозахисна акція «Лист з-за ґрат. Письменницький марафон на підтримку українських заручників Кремля», до якої долучиться Олег Сенцов.

Про це повідомили у прес-службі ЛМР. 

В  останній день Форуму цього року відбудеться важлива акція на підтримку політв’язнів відбудеться в рамках Форуму видавців у Львові, до неї долучиться Олег Сенцов. 

Фото: politeka.net

Фото: politeka.net

За словами заступника міського голови Андрія Москаленка, минулого року біля входу в Ратушу була акція на підтримку Сенцова, а цього року вже разом з ним  будемо мати спільну акцію підтримки політв’язнів, які зараз є заручниками Кремля.

Додамо, завтра, 22 вересня, о 13:00 у Львівській національній філармонії в рамках  26 Book Forum презентує свою книгу «Маркетер» Олег Сенцов.  26 Book Forum триває у Львові з 18 до 22 вересня. Повна програма фестивалю ТУТ.

Нагадаємо, львів'яни активно підтримували Олега Сенцова, який провів в політичному ув’язненні понад 5 років. У Львові відбувся «Тиждень українського кіно на підтримку Олега Сенцова», акція підтримки Олега Сенцова, львівські депутати пітримали політв'язня, коли прийшли на сесію у футболках з написом #FreeSentsov.

Довідка. Олег Сенцов — український кінорежисер, сценарист та письменник, громадський активіст. Лауреат Премії Сахарова за свободу думки Європарламенту та Національної премії України імені Тараса Шевченка.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #Book_Forum #032.ua #політв'язні
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...