• Головна
  • Львів’яни знову просять заборонити хресні ходи та спортивні змагання у центрі міста
10:34, 18 вересня 2019 р.

Львів’яни знову просять заборонити хресні ходи та спортивні змагання у центрі міста

У Львові вкотре вимагають заборонити проведення змагань та інших заходів в центральній частині міста, через які перекривають рух транспорту.

Відповідну петицію зареєстрував Олексій Фадєєв у вівторок, 17 вересня.

За словами автора петиції, у центрі Львова часто проводять різноманітні заходи, які створюють багато незручностей містянам, зокрема велики затори.

Фото ілюстративне. Джерело: ЛМР

Змінюють напрямки руху міського транспорту та утворюють виличезні затори на автошляхах! Пропоную перенести подібні заходи за межі міста!”, - йдеться у петиції Олексія Фадєєва.

Станом на 10:20 17 вересня петиція набрала3 голоси. Для розгляду в Львівській міськраді звернення має набрати 500 підписів львів'ян. До кінця збору підписів залишилось 59 днів.

Нагадаємо, це вже не вперше львів’яни реєструють петицію із такими вимогами. 13 червня цього року львівський айтішник Сергій Літневський зареєстрував петицію до влади Львова із вимогою заборонити проведення у місті молитовних ходів, які потребують перекриття вулиць чи змін у русі громадського транспорту. Автор наполягав, що для релігійних процесій у місті є достатньо споруд, а проведення молитовних ходів вулицями Львова обмежує свободу пересування інших мешканців. Хоча ця петиція швидко набрала потрібну кількість голосів, депутати міськради її не підтримали.

Львів’яни знову просять заборонити хресні ходи та спортивні змагання у центрі міста, фото-1

Фото ілюстративне. Джерело: Львівський портал

Зазначимо, молитовні ходи у Львові є доволі чисельними (наприклад, 31 березня у хресній ході взяло участь понад 60 тис. учасників) і супроводжуються кількагодинними перекриттями центральних доріг. Перед проведенням таких подій мерія, як правило, повідомляє про перекриття вулиць і зміни в роботі громадського та приватного транспорту. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua #петиції
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Спецтема "Петиції" створена на сайті 032.ua для того, щоб інформувати наших читачів про те, які петиції створюють львів’яни та які вимоги чи пропозиції вони висувають.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,14
39,20
EUR
42,65
42,75
PLN
9,89
9,94
Оголошення
live comments feed...