• Головна
  • На Львівщині відкрито відділ Головного управління Державної міграційної служби України
14:22, 26 грудня 2012 р.

На Львівщині відкрито відділ Головного управління Державної міграційної служби України

Вчора на Львівщині відкрито  Жовківський районний відділ Головного управління Державної міграційної служби України у Львівській області . Вже з З 1 січня 2013 року відділ буде займатися паспортизацією та документуванням закордонних паспортів громадян України

Вчора,25 грудня, в Жовкві відкрито нове приміщення - Жовківський районний відділ Головного управління Державної міграційної служби України у Львівській області. Начальником відділу призначили Бадан Михайла Михайловича.

  « Метою створення державної міграційної служби України є реалізації державної політики з питань громадянства, міграції та реєстрації фізичних осіб у відповідності з Указом Президента України.» -кажуть у відділі.

 З 1 січня 2013 року відділ буде займатися паспортизацією та документуванням закордонних паспортів громадян України (мешканців Жовківського району).

 У відкриттю відділу взяли участь голова Жовківської районної ради Тадей Швай і голова Жовківської райдержадміністрації Степан Ціолковський., які  привітали присутніх з визначною подією, А о.Василь Батюк парох храму Святої Трійці освятив приміщення.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,77
EUR
42,80
42,83
PLN
9,85
9,87
Оголошення
live comments feed...