• Головна
  • Тест-драйв закладів Львова: їдемо у новий “McDonald's” в Сокільниках
14:14, 17 вересня 2019 р.

Тест-драйв закладів Львова: їдемо у новий “McDonald's” в Сокільниках

На сайті 032.ua триває спецпроект "Тест-драйв закладів Львова". Минулого разу ми писали про знамениту “Чебуречну” в Брюховичах.

Сьогодні ми розповімо Вам про новий “McDonald's”, який відкрили у п’ятницю, 13 вересня. Ресторан швидкого харчування працює неподалік ТРЦ “King Cross Leopolis”, на вулиці Стрийській, 30 в Сокільниках.

Нагадаємо, що цей спецпроект не має нічого спільного з рекламою, автори висловлюють в ньому особисті суб'єктивні враження від відвідування кафе і ресторанів, а також оплачують рахунок самостійно !!!

Перші враження та інтер'єр

Доїхати до нового закладу мережі “McDonald's” ми вирішили на автобусі, кінцева якого біля ТРЦ “King Cross Leopolis”. Прибувши на місце помітили неприємний нюанс — від торгового центру немає жодної доріжки до нового закладу. Хоча деяким людям це не створює дискомфорту і вони йдуть навпростець — через газони та “голий” ґрунт. Ось ці фото зроблені об 11:00:

Цікаво, що коли ми повернулися сюди цього ж дня, проте трохи пізніше, о 19:51, то до нового “McDonald's” застелили доріжку. Не мрійте, не червону, а зелену, мабуть, спробували її замаскувати під газон. Проте її погано зафіксували, тож вона рухалась під ногами, і, піднімаючись до гори, можна було втратити рівновагу і впасти. Проте це в будь-якому випадку краще, ніж нічого.

Так ось, повернемось до нашого першого візиту в “McDonald's”, що в Сокільниках. Відтак, якщо Вам не хочеться вимазувати взуття і топтати газон, тоді цю територію доведеться обійти вздовж дороги і зайти з автомобільного в’їзду. Це займе до 10 хвилин вашого часу.

Тест-драйв закладів Львова: їдемо у новий “McDonald's” в Сокільниках, фото-5

Ну ось, завдання виконано, ми біля автомобільного в’їзду. Він облаштований “хрестом”, тож водіям, які тут вперше, варто придивлятися до знаків та дорожньої розмітки. До речі, тут також облаштовані паркомісця, є паркомісця для людей з інвалідністю та велопарковка.

А також цілодобово працює “McDrive”, де водії можуть зробити замовлення, не заходячи безпосередньо до закладу. Для клієнтів на автомобілях тут працює 2 апарати, через які можна замовити їжу.

Заходимо до середини. Новий “McDonald's” в Сокільниках розрахований на 120 посадкових місць, а інтер’єр тут трохи відрізняється від інших ресторанів швидкого харчування. Також працюють термінали для самообслуговування і є два дитячих крісла:

Інтер’єр тут дещо стриманіший, стіни просто сірі, а де-не-де є малюнки. Таких малюнків ми нарахували 4:

А тепер йдемо на літній майданчик. Тут він досить великий, місця на вулиці є з двох боків “McDonald's”.

Проте ми помітили тут неприємний недолік. Отже, якщо Ви вирішили поїсти фаст-фуду за столиками літнього майданчика, які встановлені ближче до паркомісць, то вам доведеться їсти і милуватися смітниками:

До речі про смітники, вони тут встановлені як в середині закладу, так і надворі. Тож після перекусу вам не доведеться йти з літнього майданчика в приміщення, аби викинути залишки.

Це місце

У “McDonald's” є три вбиральні — жіноча, чоловіча та для людей з інвалідністю. Ось як виглядає жіноча вбиральна:

Біля туалету для людей з інвалідністю встановлена спеціальна кнопка, натиснувши яку, на допомогу прийдуть працівники закладу. У вбиральні є пандуси, а також тут є пеленальний столик. Крім того, цю вбиральню використовують також як “кімнату матері та дитини”, тож тут ви можете погодувати та переодягнути вашого малюка.

Цікаво, що навпроти вбиралень є умивальники. Тож якщо ви захочете просто помити руки, то вам не доведеться чекати в черзі в туалеті.

Тест-драйв закладів Львова: їдемо у новий “McDonald's” в Сокільниках, фото-42

Загалом тут чисто. Жодних зауважень у нас немає.

McDrive

Ось власне чому ми й повернулись ввечері. Оскільки при першому нашому візиті працівники “McDonald's” знали, що ми журналісти, то для об’єктивності висвітлення інформації ми повернулись вдруге і поїхали на “McDrive”.

Хоча перед нами в черзі на “McDrive” було ще 3 автомобілі, проте разом із замовленням, оплатою та отриманням цього ж замовлення, ми провели тут менше 10 хвилин. Обслуговування справді дуже швидке.

Що ми замовили і наш рахунок

Ми замовили два “Біг Мак Меню” (по 99 гривень кожен) — одне з “Кока-колою” без льоду, а інше - з “Фантою” без льоду”, а також кисло-солодкий соус за 9 гривень. Наша вечеря обійшлась нам у 207 гривень.

Тест-драйв закладів Львова: їдемо у новий “McDonald's” в Сокільниках, фото-43

Їжа нічим не відрізняється від фаст-фуду в інших закладах мережі “McDonald's”. Замовлення видали в паперовому пакеті закладу, це зробили швидко, їжа була теплою, ну і загалом, фаст-фуд тут смачний. Тож до замовлення жодних зауважень немає.

Наші враження

Найбільшою перевагою нового “McDonald's” є велика кількість посадкових місць — тут їх аж 120, тож є велика вірогідність, що ви знайдете тут вільні місця, навіть якщо прийдете великою компанією. І тут досить велика парковка для автомобілів, а ще є велопарковка.

Також варто відзначити чудове обслуговування та привітних працівників. Замовлення тут готують дуже швидко, тож вам не доведеться стояти в черзі. Крім того, тут функціонує 8 терміналів самообслуговування, а каса розділена на 2 частини, що дозволить вам в рази швидше зробити замовлення, а McDrive” працює цілодобово.

Цікаво й те, що якщо ви прийдете сюди поїсти на одинці, то не відчуватимете себе самотнім. Адже тут працюють “експерти з гостинності”, які завжди раді вам чимось допомогти або просто поговорити. І ви відразу їх помітите, адже “експерти з гостинності” завжди посміхаються. Поки ми перебували в “McDonald's”, до нас двічі підійшла прцівниця Аня, щоби просто дізнатися, як у нас справи та чи все добре.

А тепер про негативні моменти - доріжка до закладу “McDonald's” від ТРЦ “King Cross Leopolis” належним чином не облаштована. Але добре, що вона там взагалі з’явилась. Сподіваємось, цей момент працівники закладу ще допрацюють.

Також засмутив краєвид з бокового літнього майданчику — смітники. Неприємного запаху ми не відчули, проте мало кому сподобається їсти і водночас роздивлятись смітники.

Щодо місць для підзарядки телефонів, то тут є розетки, проте безпосередньо кабелів немає.

Загалом, якщо Ви любите фаст-фуд і вам подобаються заклади мережі “McDonald's”, то це місце вам обов’язково сподобається. Тут досить просторно, а новий інтер’єр трохи урізноманітить ваше уявлення про заклади мережі “McDonald's”.

Нагадаємо, журналістка 032.ua побувала в новому “McDonald's” в день його відкриття, 13 вересня, і провела для читачів відео-екскурсію:

Додамо, ресторан швидкого харчування на вулиці Стрийській, 30 є шостим закладом мережі“McDonald’s” у Львові. Крім того, у місті працює 5 закладів мережі “McDonald’s”. Вони розташовані за такими адресами: просп. Чорновола, 12, вул. Під Дубом, 7б (в ТЦ "Forum Lviv"), просп. Свободи, 35, просп. Шевченка, 7, вул. Володимира Великого, 24а.

Більше випусків спецпроекту "Тест-драйв закладів Львова" шукайте ТУТ.

ПОВНЕ АБО ЧАСТКОВЕ КОПІЮВАННЯ МАТЕРІАЛУ БЕЗ ПИСЬМОВОЇ ЗГОДИ РЕДАКЦІЇ ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ І ВВАЖАТИМЕТЬСЯ ПОРУШЕННЯМ АВТОРСЬКИХ ПРАВ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua #Сокільники #“McDonald's”
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...