• Головна
  • Львів’ян кличуть вийти на Марш за права тварин
18:01, 14 вересня 2019 р.

Львів’ян кличуть вийти на Марш за права тварин

У неділю, 15 вересня, о 12:00, на площі перед Оперним театром в центрі Львова пройде головна зоозахисна подія року - Всеукраїнський марш на захист прав тварин.

Як повідомляє кореспондент сайту 032.ua, такий марш пройде Львовом вже втретє.

Архівні фото 032.ua

Акцію влаштовують активісти руху UAnimals та небайдужі мешканці міст України. Гасло Маршу – «Будь голосом тих, хто не може захистити своє право на життя».

Як і завжди, учасники Маршу пройдуть містами України з конкретними вимогами до влади, аби полегшити життя тваринам. У 2019-му їх буде одинадцять.

Зокрема, активісти вимагають заборонити використання тварин у цирках та дельфінаріях, для жебракування і фотопослуг; заборонити притравичні станції і хутрові ферми; відмовитися від використання живих тварин для експериментів; припинити програми масового вбивства безпритульних тварин у містах.

Окрім цього - розвивати реабілітацію тварин і центрів утримання тварин, що постраждали від людини та її діяльності; припинити діяльність догхантерів, внести диких тварин природного ареалу України, що знаходяться на межі зникнення, до Червоної книги України; чітко визначити право власності на тварину й позбавляти його в результаті жорстокого поводження для забезпечення відповідальності власників. А також - сприяти створенню зоополіції та запровадження в Україні дієвої системи контролю і покарання за жорстоке поводження з тваринами.

Нагадаємо, торік захід відбувся у 20 містах та зібрав тисячі небайдужих, на таку ж участь очікують і цього року. Подивитися, як пройшов Марш за права тварин у Львові торік можна за посиланням.

Додамо, раніше журналістка 032.ua розповідала, як функціонує ведмежий притулок «Домажир», де чотирилапим допомагають повернутися до нормального життя після перебування в неволі та жорстокого поводження людей.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua #Марш за права тварин
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...