• Головна
  • На Львівщині мотоцикліст збив 9-річного велосипедиста
17:02, 14 вересня 2019 р.

На Львівщині мотоцикліст збив 9-річного велосипедиста

У п’ятницю, 13 вересня, на автодорозі «Лешнів-Корсів», що в одному з сіл Бродівського району, сталась ДТП.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, інцидент стався близько 17:30.

Водій мотоцикла «Мустанг», 24-річний мешканець села, наїхав на 9-річного велосипедиста, який якраз виїжджав з подвір’я. Дитина також є місцевим мешканцем.

Внаслідок наїзду хлопчик отримав тілесні ушкодження, зокрема перелом гомілки. Дитину госпіталізували до медичного закладу.

За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 КК України - порушення правил безпеки дорожнього руху. Винуватцю пригоди загрожує покарання у вигляді обмеження волі до 3 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на аналогічний термін.

Обставини події з’ясовують.

Нагадаємо, 15 вересня о 13:00, на вул. Володимира Великого, 14а (Lviv Film Center) влаштують щорічну безкоштовну акцію про безпеку водіїв двоколісних транспортних засобів МоtоSafe 2019. У рамках події розкажуть, як вберегти себе від неприємностей на дорогах, де та як покращити свої водійські навики та що робити при ДТП, а також продемонструють, як надавати першу допомогу при аварії на дорозі, про елементи домедичної допомоги, розкажуть, як отримати аварійну ID картку та про статистику й причини автопригод з мотоциклами на Львівщині.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #ДТП #мотоцикл
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...