• Головна
  • Льодова брила ледь не розбила голову львів’янину
17:39, 25 грудня 2012 р.

Льодова брила ледь не розбила голову львів’янину

Сьогодні у центрі Львова льодова брила упала з даху будинку на голову перехожому львів’янину. Про це розповіли свідки події.

Чоловікові перепало від бурульки, коли він йшов по вулиці Коперніка. Як стверджують свідки, льодяна бурулька була чимала, але на щастя вона не завдала складних ушкоджень перехожому, принаймні на перший погляд. Щоправда чоловік злякався не на жарт, але звернутися по допомогу до медиків відмовився, а тому продовжив свій шлях.

До уваги мешканців Львова! Будьте уважні на вулицях міста, адже як вже сьогодні як інформувала прес-служба ЛМР, внаслідок температурних перепадів, на дахах будівель утворюються крижані бурульки. У зв’язку з тим, що танучи, вони можуть ламатися та падати, це є небезпечно для пішоходів. Особливу небезпеку вони становлять у старих кварталах міста, де тротуари безпосередньо прилягають до будинків.

Щоб не стати жертвою крижаних бурульок, які можуть впасти на пішохода, необхідно не заходити за межі встановлених огорож, а в місцях їхньої відсутності самому звертати увагу на наявність небезпечних утворень з криги і снігу на дахах будинків.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,84
39,87
EUR
42,84
42,89
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...