• Головна
  • "Дзідзьо" у Львові виступить безкоштовно: коли та де
12:10, 2 вересня 2019 р.

"Дзідзьо" у Львові виступить безкоштовно: коли та де

14 вересня, з нагоди четвертої річниці відкриття торгового центру "Forum Lviv", відбудеться святковий концерт. Цього року перед львів'янами безкоштовно виступить Дзідзьо.

Про це повідомляє кореспондент сайту 032.ua.

"Дзідзьо" у Львові виступить безкоштовно: коли та де, фото-1

Традиційно, в рамках святкувань передбачені знижки, подарунки, розваги і музичне привітання-концерт від популярних музикантів. Торік у Львові на вул. Під Дубом, 7б просто неба виступав "Бумбокс", ще раніше безкоштовним концертом приємно дивувала шанувальників Наталія Могилевська.

"Дзідзьо" у Львові виступить безкоштовно: коли та де, фото-2

У 2019 році, святкування біля ТЦ "Forum Lviv" відбудуться 14 вересня з 19 години. Вхід на концерт Дзідзьо - безкоштовний.

Нагадаємо, "Дзідзьо" (DZIDZIO) означає "дідуньо" - це популярний український гурт, що існує на музичному ринку понад 10 років - з 2009-го. Він виник за задумом Андрія Кузьменка (Кузьми Скрябіна) та Олега Турка. Вокалістом і лідером гурту є харизматичний Михайло Хома, за музичний акомпанемент відповідають: Орест Галицький, Володимир та Сергій Гуляк. Станом на нині, "Дзідзьо" випустив три повноцінних музичних альбоми та ще три сингли.

"Дзідзьо" у Львові виступить безкоштовно: коли та де, фото-3

Раніше відеоролик від DZIDZIO потрапив у ТОП-10 кліпів в українському YouTube, а торік на Львівщині відбулися зйомки чергового фільму за участі музиканта - «DZIDZIO Перший раз», який відзняли, зокрема, у місті Ходорові неподалік Львова. В кінотеатрах стрічку "Дзідзя" показали наприкінці осені 2018 року. Зазначимо, що "Дзідзьо" також відвідував Львів з масштабним концертом у рамках туру в травні 2018 року.

Додамо, нещодавно на "Арені Львів" відгримів концерт львівського музиканта, а тепер ще й народного депутата - Святослава Вакарчука з гуртом "Океан Ельзи". На День Незалежності 2019 року львів'ян вітав Олег Винник.

Усі фото - з відкритих джерел

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #культура #музика #концерт #Дзідзьо #Форум #безкоштовно #куди піти
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,91
40,03
EUR
42,88
43,00
PLN
9,84
9,89
Оголошення
live comments feed...